 | 
Legfrissebb hozzászólások (683 - 692) (Témakör: Gomba termesztés)
 |  |  | | | |  |  |  | | Nem, nem olyan kell legyen. Milyen macskaalmot használtál? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Fedoreteg mehet macskaalommal vermikulit helyett? Regeb probaltam hasznalni parasitani de nedvesites utan egy nagy moslek lett az eredmeny, massziv, ragados massza mintha sarat keszitettem volna. Az olyan kell legyen? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | spóra
és így már megvan 8 karakter a hozzászólás :)
|
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | Emberek... én ilyet még nem láttam, mint a PF classic :O Irgalmatlan sebességgel szövi a sütit. 9 napja oltottam (spóra) és már van olyan süti, ami kb 80-85% -on van. Némelyik fonál, mint a jó vastag cérna. Huh... izgatottan várom, hogy mi sül lesz belőle :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nos, a kísérleti szalmás projekt inkubációs fázisba került. Nagy kíváncsisággal várom az eredményt! Mellé helyeztem 4 szintén kísérleti sütit is, ami inkább csak érdekesség, mint valódi kísérlet. A vermikulit/barna rizsliszt kombót megfejeltem egy kis áztatott kölessel és szalmával. Szépen rétegenként helyeztem el őket a poharakban és szó mi szó gyönyörűen átszövődtek. A vermikulitot nem tiszta vízzel, hanem 1/3 rész szalmateával kevertem össze (asszem ezt ajánlhatom bátran). Sokkal gyorsabb volt tőle a telep fejlődése. Megjegyzés: Ha más is hasonlókép rétegezné a sütijeit, ne a szalmával kezdjen, mert az beragadhat a pohár aljára és leszakadhat a telepről.
Ha újabb fejlemények vannak, azt is megírom, hátha érdekel valakit. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | folytatás:
valszeg nagy lenne a fertőzés lehetősége is pl zöld penész = kukába vele |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Sziasztok
Elméletileg, ha véletlenül 3 pici szárított cubensis belepottyanna egy olyan kifőzött dunsztos üvegbe amiben kettő teáskanálnyi cukros lisztes víz van akkor esetleg 6 nap után micélium jelenne meg körben az üveg falán. Persze csak "elméletileg" E öröm e bodottá
|
| |  |  |  |

|