DAATH

Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna, amilyen valójában: határtalannak.

William Blake

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (5183 - 5192)
 (Témakör: Gomba termesztés)

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
embrio2005. március 22. 19:52
 
 
daniel-az ásztatástól NEM FOG ELPUSZTULNI az endo mister.
a tökömet rá.
nektek mi a neve a neveltjeiteknek-fajta milyen
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
deeptrip2005. március 22. 19:50
 
 
Az egésznek a lényege az, hogy amikor áztatod egy napig az endospórák kikelnek és utána beb*szod a kuktába, aztán akkor már nem lesz akkora a szájuk.

A Zepterbe kőkeményen 4db 3 decis pohár fér, de legalább működik.

Rízsfolyást meg nem tudom hova tenni kedves embrió.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
embrio2005. március 22. 19:49
 
 
http://www.conceptdraw.com/sampletour/medical/EndosporeFormation.gif
sejtem (baciluson belüli)képződmény-túlélősejt.
és asszem ujra éleszti a bacit.
a kurva anyát neki
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
deeptrip2005. március 22. 19:47
 
 
Jimi az endospóra a baktériumok olyan formája amikor, mint egy kis mag, nagyon ellenálló és nem pusztul el a hőkezeléstől (termofil). Két féle módszer van. 3x kuktázod fél napos, vagy egy napos időközökkel. A másik ami lényegesen egyszerűbb, ha beáztatod vízbe 12 vagy 24 órán át, JÓL kiszárítód és utána kuktázod. De a legtöbbet mindjárt töltik a rozst a zacsiból a pohárba, szóval szerintem csak akkor csináljátok, ha sehogy se akar összejönni a rozsos dolog, mert mindig elfertőződik.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Jimi2005. március 22. 19:36
 
 
Mia az az endospora ???
Miért is akarjuk elpusztítani ?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
embrio2005. március 22. 19:29
 
 
na figyu-az endospora
tehát ha kukta-több mint120fok-meghalnak-eddig oké-
majdan azok körülményeken kivül kibontakoznak-
ha ezt meg várod-utána megint kukta-120fok-
aztán ennyi barátom ott már nincs mr. endo.


kérdésem az igazán:

ha kihül az első fözés majdan-meddig várjak a konkrét kibontakozásig
ugy tudom 18 óra-nekem ez a tippem-tudomásom

valami vissza igazolás-megerősítés.....thx

hány literes a Zepter.

amúgy több kilo rizs folyik meg még dupla fözéskor is-
tehát kéne valami adat
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
deeptrip2005. március 22. 19:02
 
 
Vas-edény boltot ajánlom. Nekünk ilyen hipermodern Zepteres kukta van.

Endospórák meg nagyon sokáig eltudnak éldegélni és csak várnak arra a pillanatra, amikor megkapják a kedvező körülményeket és akkor...véged! :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
embrio2005. március 22. 18:47
 
 
dani,honnan van kuktád illetve-nem tudsz olyan
helyet ahol lehetne venni ócsón.
valami használt adás-vételiben,
nadzson kénne!!!!!!!!!!!

emberek és embriók FONTOS kérdés:

mennyi idő alatt élednek ujra kb. az endosporácskák?

nagyon kérem a válaszokat::::::::::))))))))))))

köszönet mindenkinek
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
deeptrip2005. március 22. 12:28
 
 
Ma 4 poharat fogok oltani. A kukta már hül és a fecskendő is kész, de nem volt túl egyszerű, lehet elbasztam valamit? Arra gondolok, hogy belenyomtam felespoharba 10ml vizet es bele sporat, de mindig maradt az aljan spora. Kevesebb vízzel kell először vagy hogy? Valaki mondja már el a trükköt pls!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
deeptrip2005. március 20. 22:01
 
 
Ma csodálatos ötletem támadt. Ugye írják, hogy a rozst érdemes beáztatni egy nappal előtte vízbe, hogy az endospórás bacik -amik amúgy kibírnák a kuktázást- kikeljenek és hőkezelésnél már ne legyenek olyan ellenállóak. Csináltam is. Beáztattam 2 kiló rozst, mondanom sem kell a lábost telitöltöttem vízzel, de annyira megszívta magát, hogy a tetején így is maradt száraz réteg. A szárítás meg még egy napot vett igénybe, szóval elég körülményes. Na és most jön az én ötletem. Mivan, ha beleteszem a rozst a pohárba, rá vizet és nem kuktázom azonnal, hanem várok egy napot? Megszívja magát, de nem kell kiszárítani, mert az arányok jók. Egyetlen gond az lehet, hogy a duzzadt rozs másképp viselkedik kuktázásnál, mint az épp nyakonöntöt. Vagy hagyjam az áztatást a francba, mert megy anélkül is simán?
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5690)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!