 | 
Legfrissebb hozzászólások (1893 - 1902) (Témakör: Gomba termesztés)
 |  |  | | | |  |  |  | | sziasztok! azzal a kérdéssel álnék elő, hogy nem ajánlana-e fel esetleg valaki spórát cserébe, vagy netán ajándékba, vagy csak tájékoztatni beszerzésről. előre is örök hálám. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | sztem siman lehetseges.. ugy pl, hogy midnegyikben volt keves baci.. amit rogton felhasznaltal abbol csak az a keves ment a sutikbe.. es azt meg legyozte a myc.. a masik kettoben elburjanzott, elszaporodott, v epp eletre kelt a viz hatasara. persze lehet baromsagot beszelek :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Az lehetséges h egyidőben készített fecsik közül az egyik jó és a többi meg elfertőződik? Lenyomatból készült 3fecsi, az elsőt azonnal felhasználtam, semmi fertőzés , a másik kettő hútőben volt 1-2hónapot egyik elfertőződött a beoltás után és a másik is ugy néz ki semmi élet bent...mi lehet a baj? ugyan úgy volt csinálva minden mint először |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | És a bulátát hogy sterilizálod?? Na jó...én nagyon hálás lennék ha leirnád lépésről lépésre ezt a dolgot egészen onnan hogy van egy teljesen betelepitett pohár micéliumod.. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nagyon jó, hogy mondod, a vermit és rostot küln kell áztatni. A buláta a víztől széjjelesik, és pont az alényege, hogy a micélium magába építi az egészet. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A teljesen összeállított cucc ázott vagy csak a vermi és a rost? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ez casing, maga casingelő anyag, de száraz vermi is ment a tetejére. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Negyed óra áztatás vízben, alapos lecsurgatás, és ment a befőttes üvegbe sterilizálni. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Jah, és ezt te canig-elted, vagy csak sima süti? Ha casing, mivel takartad? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Köszi csokker, még annyi, hogy mennyi vizet tettél hozzá? |
| |  |  |  |

|