DAATH

A közvélemény és a hivatalos szervek félelme a pszichedelikus szerektől tulajdonképpen azon alapszik, hogy egy kalap alá veszik az olyan addiktív mérgekkel, mint a heroin, az amfetamin és a barbiturátok.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (1903 - 1952)
 (Témakör: Gomba termesztés)

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Gas2007. december 10. 13:15
 
 
Hy csokker. Az 50-30-20-as vermi, buláta, rostos sütihez mennyi vizet adtál. Ezek a százalékok súlyra vagy térfogatra értendő? Köszi.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
vinil2007. december 10. 11:01
 
 
Hali! Már egy jó ideje szeretném elkezdeni a saját telepem nevelgetését ,de sajnos hiányoznak alap dolgok...tettem már kisérleteket ,de valahogy sosem indult be a dolog...ha valaki lenne olyan kedves és pü-ben a segitségemre lenne megköszönném...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. december 10. 00:46
 
 
Nagyon praktikus ez a mérleg...otthon is könnyen előállitható és ha nem is teljes biztonsággal tudsz vele kimérni 2-4-5-10grammot ,de egy elég stabil megközelitést mindenképp ad!

Kerestem sok-sok helyen választ a kérdésemre ,de sehol sem találtam, igy hát felteszem itt.
Dunk and roll technikát hányszor lehet alkalmazni egy sütin? (hűtőben áztatás vizben 6-12-24 vagy 48órán át aztán száraz vermiben megforgatni) Ha már egyszer dunk-and-roll-t végeztem a sütin lehet a 3dik flush előtt is???
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
scp2007. december 6. 19:12
 
 
Itt van egy leírás, hogyan lehet pénzérmék segítségével mérleget készíteni:
http://salvia.tvn.hu/kivonas_elemei/merleg/merlegk.htm

Az egyes pénzérmék pontos súlyáról pedig itt lehet információt találni:
http://www.forintportal.hu/forint/index.php

1 Ft: 2,05 g
2 Ft: 3,1 g
5 Ft: 4,2 g
10 Ft: 6,1 g
20 Ft: 6,9 g
50 Ft: 7,7 g
100 Ft: 8 g
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Csokker2007. december 6. 16:34
 
 
Gondolkoztam már egy ideje mérlegkészítő íráson, de ahogy olvasom meg is csinálom. Aki tudja hogy kell, annak annyit mondok, hogy az 1Ft-os tömege 2g, a 2 Ft-os tömege pedig 3g, és ezek nagyon pontosak!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. december 5. 21:58
 
 
Az igazság az, hogy 4000ft-t sajnálok most kiadni egy szaros mérlegre..annyi mindent lehet venni négyezer forintból,plusz nincs is négyezer forintom :S de ami tény az tény,kellemetlen ez a saccolgatás..jolenne tudni mennyit is aratok,eszek stb.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. december 5. 21:43
 
 
mérleget kapsz faszát majdnem ennyiért csak írd be a gugliba h mérleg és az első 10-ben találsz egy direkt mérleg shopot ;)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. december 5. 18:27
 
 
Akinek jól megy.....:D:D
Halottnak hitt telepről 30g, ráadásul mérleg is van..
Apropó mérleg....NAGYON DRÁGÁK!!! Utána néztem pár helyen és a legolcsóbb ilyen prosztó elektromos mérleg ami egész-jegyig mér (tehát 1g,2g,3g...és minusz1g, :D komoly) 4000ft!! Elég drágának találtam, ugyhogy marad a saccolás :S Szüretkor saccolok h mennyi lehet,száradás után saccolás h mennyi lehet...evéskor.......saccolok h mennyi lehet...ez igy elég rossz h nem tudni hány g mushroom hat ugy ahogy hat...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
hola2007. december 5. 16:54
 
 
az élet apró meglepetései: a halott nak hitt gombatelepemre vetettem ma egy pillantást és 30 g gombát szedtem le róla :D:D
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. december 4. 18:28
 
 
Dunk and roll technikánál vermikulit helyett lehet mondjuk perlitbe megforgatni a sütit? Vagy inkább nem is érdemes megforgatni semmibe csak letörölgetni a vizet zsebkentővel?Esetleg azt se??
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Bye2007. december 3. 21:01
 
 
1 szó: STERILITÁS
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Soproni2007. december 3. 20:29
 
 
Gyerekek fsre-ről egy hét alatt megjött a levelem. Kambodzsai. Majd kiugrom a bőrömből. Alufóliába van csomagolva, tudnom kell valamit a kibontésával és lekaparásával kapcsolatban?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. december 3. 16:00
 
 
zeep: én úgytudom nem érdemes, mert jelentéktelen hatóanyagtartalmú lesz a következő termés állítólag...

tudom hogy gyenge minőségű képek lettek, de ha valaki ki tud ezekböl nézni valamit az legyen szives ossza mg velem:

http://rapidshare.com/files/74011908/mush.rar.html

barna bio rizst oltott be Darth fater GT illetve thai? spórákkal, mitöl pirosodik be a rizs? rothadás szétfővés következménye? a képek 3 üvegröl készültek.

üdv: L
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. december 1. 12:33
 
 
Macskaalom ha nagyon benedvesited szinte sárrá válik, azok a nagy darabkák teljesen szétmállnak....(igy kétlem h jó lenne vermi helyett)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. december 1. 12:22
 
 
Hát, a hő az nagyon nem tesz nekik jót! 40-50foknál szerintem lőttek a hatóanyagnak! Szerintem a legegyszerűbb,ha beteszed a szekrénybe,vagy a fiókba egy papirra,és szépen magának kiszárad szobahőmérsékleten..3-5nap alatt csont száraz lesz 23-27fokon is...

Macskaalomtól én tartózkodnék...párásitásra ott van a perlit .egy nagy zsák max 2000ft és rettentő sokáig elég, talajnak meg a legjobb a vermikulit,vagy a pamut,kókuszrost stb..bár kisérletezni se árt..ha sikert érsz el ird ezt ide légyszi!!!

Nos valaki elárulná ,hogy 2x-3x letermett sütiből érdemes e casingot csinálni? és ha nem miért?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
tester2007. november 30. 22:38
 
 
a macskaalmos zacsiban a zeolit nevu asvany van ha jol tudom, kezeletlenul.
de ugyanez az asvany van a fogporban, a mosoporban, nehany allat es ember takarmanyban meg meg sok mindenben.
szerkezetileg az aktiv szenhez szoktak hasonlitani a nagy felulete miatt, es sok mindent megkot de nem tisztazott h pontosan miket es mikepp.

amiert gondolom hogy bevallhatna gombatermesztesnel az a viztartokepessege, arra viszont mar nem birtam rajonni hogy vajon parologtatasra jo lehet eee.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Csokker2007. november 30. 15:24
 
 
Hello!
Balesetem volt: Elfogyott a CaCl2, így a sütőben szárítottam gombát 30 fokon, ventillátorral. Mivel még nem csináltam ilyet, nem tudtam, hogy a ventillátormotor és a lámpák hője igen jelentékeny:D A gombák kb. 40-50 foknak voltak kitéve, a pszilocin teljesen kipusztult belőle, mélykék a színük. Dobjam ki, vagy a pszilocibin tartalom még jelentékeny maradt? (P. Cubensisről volna szó necsörli)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 30. 11:09
 
 
Hát sztem a macskaalomban lehetnek gombaellenes anyagok is,mivel a szagot is megköti,nincs pöcegödörbűz tőle,meg hát a fertőzések ellen is védelmet nyujthat ,h ne legyen az ember beteg a macskaszartól..sztem rizikós bár beválhat..

Kérdés: Egy süti, ha mondjuk 2szer letermett v 3x érdemes belőle casinget csinálni? Mivel a süti kimerült a vizből és a tápanyagokból nem képes több termőtestet produkálni, viszont a casing-réteg ujból nedvességgel és tápanyaggal látja el a micéliumot...(gondolom én)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Gas2007. november 30. 10:43
 
 
Köszi Csokker.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
tester2007. november 29. 21:57
 
 
macskaalom mint vermi helyettesito nem jutott meg vkinek az eszebe?
zeolitnak hivjak egyebkent.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Csokker2007. november 29. 15:24
 
 
Bocs felcseréltem tehát 50 vermi-30 buláta-20 rost.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Csokker2007. november 29. 15:21
 
 
20 vermi-50 buláta-30 rost
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. november 28. 21:32
 
 
Hát dunkoltam...sterilizáltam kuktában vizet, lehűtöttem és egy befőztesüvegnyi vizbe beleraktam a sütit, 4órát hűtőben töltött aztán kivettem és még szobahőmérsékleten kb 2órát, aztán forgatás vermiben...remélem nem teszek kárt benne, csak jót...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Gas2007. november 28. 18:43
 
 
Hy csokker.
Hogy is van ez bio bulátás talaj amit csináltál?
Casing lehet kókuszrost+vermi 40:60, vagy csak vermi.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. november 28. 17:52
 
 
Olvasgattam a casing után ,találtam sok-sok féle részletet ,de nem tiszta a dolog...valaki leirna nekem egy jó módszert lépésről lépésre hogy hogy is van ez? (olcsó és jó)
Addig tudom ,hogy sütit összetörtni, a tálba nedves vermikulit rá a sütiréteg és rá a casingréteg....és ez a casing réteg miből is áll? jó pl barnarizs+vermikulit? És ez nedves legyen vagy száraz? Aztán alufóliával lefed és ha felbukkan a mici akkor mehet a tarráriumba?
nemértem túl bonyolult..help pliiiz
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Csokker2007. november 28. 15:55
 
 
Korábban már írtam a bio buláta nevű izéről, mint termőtalajról, és a tapasztalatok nagyon jók. A casingen lévő termőtestek száma fantasztikus, tele van, és a legtöbb nő. Nagyon bevált.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 28. 15:10
 
 
Kisérletezgethetnékem támadt és miután megtörtént az első flush gondoltam kipróbálom a dunkolást ,h lássam mennyivel lesz jobb a másik flush ezután..ám akad egy kis probléma ..utánaolvasgattam a dolognak és igen eltérő leirásokat kaptam erről a dologról..
Valahol azt irják h vizbe kell mártani és be a hűtőbe,van ahol nem irják h hűtőbe kell rakni, van ahol hűtő aztán vermikulit, van ahol hűtő aztán papirtörlővel letörölgetni és vissza a terráriumba, van ahol hűtő nélkül irták és papirtörlő...áááhh most akkor hogy is van ez???
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
shine2007. november 28. 11:13
 
 
Vagy túl sok viz van benne ,vagy pedig nagy az eltérés a pohár belsejében lévő hőmérséklet és a poháron kivül lévő hőmérséklet között, de kétlem h ez a párásodás bármi féle gondot okozna....
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
tester2007. november 27. 23:47
 
 
megkerdezem hatha valaki talalkozott mar, vagy ki tudja talalni hogy mitol lehet az hogy a sutim - amit mar felig meddig beszott a mici- tartoedenye -ami muanyag- enyhen szolva "parasodik" -ami nagy vizcseppekben nyilvanul meg a muanyagdoboz oldalan-

azer furcsa ez nekem mert sok videot meg kepet lattam de hasonlo jelenseget egyet sem.

egyebkent monitor tetejen egy fekete zacsiban pihen eleg nagy homerseklet ingadozassal : 21-28 fok de e csak ujjabban, az elejen meg 26-28on libi kokazott.
az elso ilyen paras folt pont a legjobban beszott resz felett kelet kezett.
ennyire lelegezne vagy mitol lehet ez?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Zoli2007. november 27. 20:59
 
 
Sziasztok.

Valaki megtudna mondani hogy vajon mi tortenik az en sutieimmel? 2 honapja vannak beoltva, 2 honap alatt csak az 1iket fonta be a micelium...1 het kene elmeletleg hogy a termotest kezzek fejlodni, akkor nekem ezekszerint kell vagy meg 3 het amig elkezdi...miert vannak igy lelassulva?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
sTT2007. november 26. 23:39
 
 
köszönöm, és bocsi az irányelvek miatt, ha kicsit elcsúsztam emiatt :(
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Bye2007. november 26. 17:10
 
 
Hidrogén peroxid kapható a gyógyszertárban 3% oldatban
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
amaníta2007. november 26. 16:15
 
 
Megtudnátok adni egy érthető spóra rendelő oldal linkjét? amúgy kb mennyi a postaköltség?és mennyi idő alatt ér ide?
ha bárki tud segíteni beszerzési jótanácsokkal sötöbö,örülnék ííméleknek.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
sTT2007. november 26. 15:42
 
 
Azt el is felejtettem, hogy hidrogén-peroxidot honnan lehet beszerezni? Ha ismereteim pontosak [H2O2] és hajszőkítésre használják, tehát elvileg ilyesmivel foglalkozó (kozmetikai stb) boltokban hozzá lehet jutni, nem?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Bye2007. november 26. 15:40
 
 
Hát sok módja van a párásitásnak:perlit,ultrahangos párásitó,aquváriumlevegőztető,vizmelegitős megoldások de messze a legegyszerűbb a perlit..a befőttesüveghez is tökéletesen működne, lényeg h legyen 2cm vastag nedves perlit az alján rá egy vékony réteg száraz perlit és aránylag jól zárjon a teteje.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
sTT2007. november 26. 15:32
 
 
Köszi, hát még nem kezdtem neki, de majd összenézem, mert emlékeim szerint, vannak azok az üvegek akkorák, hogy simán elférnek a gombik, még ha oldalról nőnek akkoris.
Úgy fogalmaztál 'ha' perlittel párásítok. Egy ilyen 1 sütis nagy befőttesüveges (szóvel elég tágas) terráriumot készítek, más módon is megoldható a párásítás?
Mithogy, a befőttesüveg kiképzése nem kifejezetten hasonlít egy akváriuméhoz/terráriuméhoz, nemtudom, hogyan lehetne még a párát biztosítani, az eddigi hozzászólások és utánaolvasásaim alapján a perlit elég egyszerűen beszerezhetőnek és könnyen használhatónak tűnt :)
Mindenesetre az eredeti elképzelés ez a módszer, ha valaki esetleg tud még tanácsot vagy tippet adni szívesen veszem.

köszi stt
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Bye2007. november 26. 15:16
 
 
Hát nemtudom, elvileg mennie kellene befőttes üveggel is, csak hát nemtudom mekkora a sütihez képest, mert azért a gombáknak hely is kell a növekedéshez ,nem túl nyerő ha az üveghez préselődnek, másrészt a gomba termel nem kevés széndioxidot szóval sűrűn kell szellőztetni...Szellőztetés hőmérséklet szempontjából nem para mert ha 25celsius-os helyen tartod akkor a terráriumban is kb. annyi lesz a hőmérséklet,szal ha szellőztetsz max 1fokot zuhan (pinneléshez 22-27fok elfogadható), ha perlittel párásitasz a szellőztetésnél lefog esni a páratartalom ,de ha lezárod az rövididőn belül visszaáll. Kitelepitett gombócok simán elfertőződhetnek, ilyenkor már leginkább a penészgombák jelentenek nagy veszélyt.
Védekezés:
1. Legfontosabb védekezés elle a tisztaság, ahol a terrárium van legyen tiszta, ne a szarkupac tetején legyenek, mikor szellőztetsz előtte a helységet is szellőztesd ki, és legyen tisztaság
2. Hidrogénperoxid: Ezt a perlitre locsolt vizhez adják ,hogy segitsen a sterilitásban...mondanom se kell h minden steril legyen a terrárium stb.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
sTT2007. november 26. 15:05
 
 
sziasztok,
sokat olvasgatom a fórumot, de nem túlzottan szoktam írni, most azonban, szeretnék belevágni a gombatermesztésbe (rdekelnek a gombák és a botanika(: ilyen irányban végzem a tanulmányaimat is egyébként)
arra vagyok kiváncsi, hogy szerintetek az életképes megoldás, ha a költöztehető gombócokat nem terráriumban neveli az ember(egész egyszerűen mert nem szeretnék venni most éppen..), hanem nagy befőttesüvegekben szal a gombóc készült egy cc. 250ml-es edényben és beteszek 1 gombócot 1 nagy befőttesüvegbe (a nagy nemtom mekkora, mert rég jártam a pincében) de sztem simán lehetnek 2-5 literesek szóval jelentékenyen nagyobb a gombócnál.
a párát fenntartani valamivel az alján (perlit pl) a hőm meg nem gond ebben a kéróban.
ez elvileg simán működik steril körülmények közt nem? a levegőztetés a probéma, mert ha kinyitom az üveget, sztem sokat esik a hőm és pára, de ha az nemis gond a levegőztetésnél nemkell tartani a fertőzésveszélytől, ha esetleg igen akkor milyen módon lehet ellene védekezni?

üdv stt
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 26. 14:47
 
 
Hát azért 24-25 a sokkoláshoz az kevés...a hűtőben eleve jóval hidegebb van, a vizbe mártás (dunkolás) sem árt ,segit a pinnelésben..
Hát feltételek megvannak 24-26celsius fok, elég nagy terrárium,pára perlittel elég magas tartalomban (kicsapódik a falon)..Magasságra nincs is para velük, csak súlyra, mert süntinkén 1-2 elfogadható egyed van, a többi jóval vékonyabb,kissebb kalappal..inkább hasonlit a harmatgombára mint a mexicanra
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Gas2007. november 26. 12:52
 
 
Köszi a választ. Szóval, akkor elég csak a hőmérsékletet levinni olyan 24-25C-ra? Hogy miért nem nőnek meg nálad azt nem tudom, lehet, hogy sok van egy helyen és elszívják egymás elől a tápanyagot. Gondolom a feltételek jók (pár, hő).
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 26. 10:57
 
 
Nekem is van egy kérdésem..Miért van az ,hogy nem olyan nagy testűek és vékonykák...miért van az h indul egy rakat pinn és aztán kb. a fele ha megnől..lehet azért kicsitt több, de azért sütinként van legalább 5-10 abort...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 26. 10:45
 
 
Hát azt általában sztem akkor szokták ha nem idul meg a pinnelés..Steril vízbe beleteszik egy üvegbe v valamibe h ellepje aztán be a hűtőbe 12-24órára...utána lehet úgy visszarakni a terráriumba, vagy megforgatni száraz vermikulitban vagy csak a tetejére tenni egy réteget..(ez a sütinél)..
Casingnál én úgy hallottam, hogy simán beteszik hűtőbe, gondolom előtte azért jól becsomagolják...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Gas2007. november 26. 10:07
 
 
Soproni. Nekem kb 1 hónap múlva jött meg a válasz, parrantottam én is de itt van. Egy kérdésem is lenne: valaki próbálta már a hideg sokkolást, hogy beinduljon a kalap képződés? Hogy van az?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 24. 12:55
 
 
És ha nem nyomod meg, nem érsz hozzá és mégis bekékül az mitől lehet? (nem túl mély és nem nagy kiterjedésben,de azért látszik)
Esetleg kevés páratartalom? És a későbbiekben is fehérnek kell majd lennie a micinek (2.-4. flush körül) vagy az természetes h magától is kékül?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Bye2007. november 24. 12:43
 
 
Hát Soproni...ez a 14nap ez tényleg gyanúsnak tűnik..hallottam már a szegény holland postásokról ,hogy ha pénzt szimatolnak a borítékban simán felbontják, ez nemtudom mostanában mennyire működik még...(alapból bukó neten rendelni ilyesmit sztem)..sztem várj még egy hetet, ha akkor sem akkor tuti elkabászták és akkor lőttek a pénznek sajnos..
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Soproni2007. november 24. 02:28
 
 
Ez az én bajom is. A posta azt mondta, hogy ha nem ajállva adom fel akkor a 10 nap simán normális, de ez már 4 nap plussz. Pénzről itt nem szabad beszélni, de ha azt mondom, hogy 3 lenyomat plussz postaköltség akkor talán tudjátok mennyire fáj ez nekem. Vermikulitot végre sikerül szereznem, erre azon bukik el a dolog amit a legkevésbé gondoltam volna. Ha ne adj isten valaki produktív és OLCSÓ ötlettel tudna előállni, kérem ne habozzon és borítsa már el emailekkel e szerencsétlenül járt szomszéd macskáját.

U.I.: még szerencse, hogy kedvesem itt ül mellettem, hogy kiröhögje az elírásaimat. Így legalább valamiféle értékelhető nyelviséget ki lehetett hozni a hozzászólásomból. Különben vsamjh olasjhatartlanság lenne azt egász.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
authorized2007. november 24. 00:55
 
 
ha tevekaravánnal viszik már akkor is rég ott kellene lennie..szóval..
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Soproni2007. november 23. 22:47
 
 
Srácok küldött már valaki 180ft-os levelet Amsterdamba? Csak mert ma két hete hogy feladtam a kis borítékomat és azóta sem érkezett meg a címzetthez. Sajna nem ajállva adtam föl, gondoltam így nyoma sem lesz, hát igazam lett, mert tényleg nyom nálkül eltűnt. Most már kezdek kicsit aggódni. Mi a véleményetek? Lehet, hogy még oda ér Monicahoz a levelem??? Nyugtassatok meg, hogy ez a késés normális.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. november 23. 19:46
 
 
Az a hatóanyag amikor oxidálódik. Ha hozzáérsz vagy megnyomod akkor ott bekékül.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
zeep2007. november 23. 12:26
 
 
Nos...érdekelne, hogy ez pl most fertőzés vagy csupán a természetes kék...ilyesmi szin nekem is megjelent csak egy kis foltban pinnelés után kb 4nappal..gond ez a szin v nem...természetes az h fruiting közben bekékül a mici? (vagyis ilyesmi szin, h ez kék e vagy zöld..)
http://www.shroomery.org/5843/oldimages-3381-26011-jpg
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5690)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!