|
Legfrissebb hozzászólások (5336 - 5345)
| | | | | | | | | | PEDROMAGI,KIcsicsoki. Szeretnék beszállni a témábamert engem is az ayahuasca érdekel a legjobban! Szeretném valamelyikötöket valamikor meghívni. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Hello. Új vagyok. Szeretném felvenni a kapcsolatot minél több fórumtaggal Bővebb és bölcsebb sebítségkérés miatt amikor szükségem lehet rá. Pl. fórum/ blogtalálkozó... stb stb. Melyik legyen freemail, face, msn? |
| | | | |
| | | | | | | | | | justwow: Aha, nagyságrendileg kb. annyi, max. 1 g trüffel a mikrodózis, de hát a trüffelek erőssége változó, és ez csak kalkuláció (még nem néztem utána gombás microdosing-beszámolóknak).
1 gramm szárított gomba =~ 3-5 gramm trüffel =~ 10 gramm nyers gomba
A microdosing mindenkinél egyedi, alulról kezdve felfelé haladva lehet titrálni. Amennyitől a látás kicsit de egyértelműen másmilyen lesz, akkor az már "mini" és nem "mikro" adag :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Mondjuk ne feledkezzünk meg a vaporizerről se. Az is sokkal kevésbé káros mint a füstölés, és vannak olyan élethelyzetek, amikor a 24-36 órás beállás kicsit kényelmetlen. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Gén: "A trüffeleknél általános, hogy 15 grammos kiszerelésekben árusítják öket, de az osztó nem 10 (mint a nyers gombánál), hanem inkább 3-5 körül lehet. "
Ezt úgy érted, hogy míg a normál szárított gombából ~0.20g ajánlott egy microdose adagra, addig ez trüffelnél 0.40-0.60g? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Pontosítok kicsit: a trüffelek csomagolásán kb. +3 hónap a lejárati határidő (hűtőben tárolva, +2 és +6 C fok között). Felbontás/felmelegedés után viszont 1-2 napon belül muszáj elfogyasztani, utána a nedvessége miatt megromlik.
Belinkelt kép egy 2012-es hazai zenés-táncos fesztivál után talált otthagyott/eldobott trüffelcsomagról, amit a helyszínre kiérkező kb. 485 rendőr és kommandós nem talált meg: http://www.daath.hu/images/magictruffles.jpg - ez természetesen nem került már elfogyasztásra, hiszen a 35 fokos melegben ismeretlen ideig állhatott már hűtés nélkül. |
| | | | |
|