|
Legfrissebb hozzászólások (5326 - 5345)
| | | | | | | | | | Jah, bár én most gecire megundorodtam minden nemű füsttől. Mindig nyomtam én is, hogy a zöld az a természet ajándéka, és természetes, és bele se gondoltam, hogy bazdmeg, semmi sem természetellenesebb, mint fürtöt erőltetni a tüdőnkbe. És lehet, hogy természetes a növény, ha megeszed, valahol még az is, de hogy elégeted és elszívod... Az valahol mégis morbid.
Nem baj az, ha nincs lehetőség arra, hogy mindennap lehessen egy kicsit bekészülni, bőven elég, ha mondjuk csak a hétvégékre marad meg ez az élmény. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Szerintem olvasd el az egész Ayahuasca topikot, elejétől a végéig, sok hasznos információt tartalmaz. "Meghívni" a fórumról valakit úgy érzem hogy bad way... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Szeretnék minéltöbbet megtudni erről. |
| | | | |
| | | | | | | | | | 7323. Én+te+ö=gén
Nem biztos, hogy ez valaminek a logója... Ez egy női ruha vagy mi :) Vagy alsónemű :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Mit jelent hogy 3 szor lefőzve? 3szor 8 ora? Nemhonném. Ez butaságnak hangzik. Vagy mégis így? ÉS hányszor kell forralni? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Alapvetően az a kérdésem, hogy a biokémia okozza az energia érzetét vagy az energia megjelenése okozza a biokémiát?
Éveket gondolkoztam ezen és arra jutottam az ok az energia és az okozat a biokémia. Ebből következtetve én a biokémia hívőket. Biológiai redukcionistáknak nevezem, mert az embert elsődlegesen anyagi létezőként vizsgálják. Szerintem az ember előbb szellemi és lelki és másodsorban anyagi. A hármas egységben, ami az Információ, a Tudat és az Anyagból áll abból ezt a harmadikat helyezik az elsőhelyre.
Ugyanis azt vettem észre még az évek alatt, hogy a dolgoknak több egyszerre igaz magyarázata is van. Lehet egy dolgot megindokolni ezoterikus magyarázattal és pszichológiával is. És mindkettő igaz. Azt kell eldönteni, hogy melyik melyik az ok-okozat viszonyban. Én azt mondom, hogy az "ezoterikus" vagyis paratudományos (tudomány határán túli) magyarázat az ok.
A fejlődésnek nyilván egy jó módja a biológiai redukcionizmus. De nem a végső és szerintem nem szabad, hogy a többi módszer kárára váljon.
|
| | | | |
| | | | | | | | | | PEDROMAGI,KIcsicsoki. Szeretnék beszállni a témábamert engem is az ayahuasca érdekel a legjobban! Szeretném valamelyikötöket valamikor meghívni. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Hello. Új vagyok. Szeretném felvenni a kapcsolatot minél több fórumtaggal Bővebb és bölcsebb sebítségkérés miatt amikor szükségem lehet rá. Pl. fórum/ blogtalálkozó... stb stb. Melyik legyen freemail, face, msn? |
| | | | |
| | | | | | | | | | justwow: Aha, nagyságrendileg kb. annyi, max. 1 g trüffel a mikrodózis, de hát a trüffelek erőssége változó, és ez csak kalkuláció (még nem néztem utána gombás microdosing-beszámolóknak).
1 gramm szárított gomba =~ 3-5 gramm trüffel =~ 10 gramm nyers gomba
A microdosing mindenkinél egyedi, alulról kezdve felfelé haladva lehet titrálni. Amennyitől a látás kicsit de egyértelműen másmilyen lesz, akkor az már "mini" és nem "mikro" adag :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Mondjuk ne feledkezzünk meg a vaporizerről se. Az is sokkal kevésbé káros mint a füstölés, és vannak olyan élethelyzetek, amikor a 24-36 órás beállás kicsit kényelmetlen. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Gén: "A trüffeleknél általános, hogy 15 grammos kiszerelésekben árusítják öket, de az osztó nem 10 (mint a nyers gombánál), hanem inkább 3-5 körül lehet. "
Ezt úgy érted, hogy míg a normál szárított gombából ~0.20g ajánlott egy microdose adagra, addig ez trüffelnél 0.40-0.60g? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Pontosítok kicsit: a trüffelek csomagolásán kb. +3 hónap a lejárati határidő (hűtőben tárolva, +2 és +6 C fok között). Felbontás/felmelegedés után viszont 1-2 napon belül muszáj elfogyasztani, utána a nedvessége miatt megromlik.
Belinkelt kép egy 2012-es hazai zenés-táncos fesztivál után talált otthagyott/eldobott trüffelcsomagról, amit a helyszínre kiérkező kb. 485 rendőr és kommandós nem talált meg: http://www.daath.hu/images/magictruffles.jpg - ez természetesen nem került már elfogyasztásra, hiszen a 35 fokos melegben ismeretlen ideig állhatott már hűtés nélkül. |
| | | | |
|