DAATH

A dolgoknak olyan egyszerűeknek kell lenniük, amennyire csak lehetnek, de nem egyszerűbbeknek.

Albert Einstein

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Lapozható lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Polimer


Létrehozás ideje:

2003. május 12.


Utolsó hozzászólás:

2016. július 4.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

15900 letöltés
48 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Pszihadelikus szakács könyv

Polimer, 2003. május 12.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
48. Én+te+ö=gén2016. július 4. 23:22
 
 
Az állati eredetű zselatinkapszulákon kívül van még az ostyakapszula, és a (növényi eredetű) vegetáriánus kapszula. Érdeklődj valami nagyobb gyógyszertárban, neten általában csak nagy kiszerelésben lehet rendelni ilyesmit.

Tablettapréselés növényekből szerintem nem esélyes. A finomra őrölt fehér porok tablettázásához is kell kötőanyag, a növényeket pedig még nehezebb finomra őrölni. Minél darabosabb, annál nehezebben áll össze kapszulába.

Papírzsebkendőbe csomagolva "ejtőernyő"/"bomba"?
 

 
47. ppnqdd2016. július 4. 00:48
 
 
Szia, szerintem ne tablettában gondolkozz, mert csak basztatni fogja a gyomrod, Próbáld meg feloldani valami savasban, esetleg melegítsd fel kicsit, hogy feloldódjon, aztán bumm le. Citromleves víz pl. Amit szájban rossznak érzel, az az emésztőrendszerednek is rossz és szárazon letolva nem lesznek jótékony hatásai.
 

 
46. katonafull2016. július 3. 20:01
 
 
Üdv!

Nem találtam jobb helyet, ahová passzol a kérdés.
Nincs valakinek ötlete hogyan, mivel lehetne otthon tablettát préselni?
Ennék néhány gyógynövény-őrleményt, de rohadt rossz az ízük. A kapszulát meg kihagynám, mert a legtöbb állati eredetű összetevőt is tartalmaz. Nekem olyan meg nem kell, mert az állatok a barátaim. Ráadásul macerás töltögetni.
 

 
45. arock7772014. október 16. 15:42
 
 
Scap!
Szerintem a legjobb a vaj es nem a margarin. A margarin nagyon vizes. A teavaj pl megfelelo. Felapritod a zoldseget minnel aprobbra es egy kis labasban felolvasztasz annyi vajat ami pont ellepi azt a mennyisegu zoldseget amennyit fogyasztani szeretnel. Ezt kis langon megpiritod ami annyit tesz hogy kb egy fel perc a vaj sistergesetol szamitva. Ekozben folyamatosan kavargatod hogy nehogy leragadjon. Erezni fogod az illatat mert eleg eroteljes jellegzetes. Ha ez megvan leveszed a tuzrol es hagyod kihulni. Ezt rakenheted kenyerre. Ha sutemenyt akarsz kesziteni akkor ezt egy meggyes piskota tesztajahoz hozzakavarod. Lehet meggy is benne nem gaz. Egy szemelyre korulbelul masfel gramm a minimum hogy a feeling rendesen meglegyen. Egy sutotalca negyedenek megfelelo nagysagu tepsibe kb ot gramm negy szemelyre. Vannak mikroban elkeszitheo sutik is vannak amit poharban tudsz megsuutni ha kisebb adagot akarsz. Az ize kellemes. Kb masfel ket ora mire megut es kb ot hat ora. Eleg sokaig tart a high. Enni sokkal jobb de koltsegesebb. Sok sikert.
 

 
44. deeptrip2010. december 23. 18:57
 
 
Van már ilyen spriccelős THC kivonat, szóval működőképes. Viszont forró olajba vizet önteni rossz ötlet, nem forró olajba vizet önteni ugyancsak kétes eredményű (nem oldódnak egymásban). Olaj helyett sokkal jobb lenne tömény etil alkoholban áztatni 2 hétig, ez a szájban is gyorsabban felszívódik és az olajat amúgy se lehet túl jó érzés belespriccelni az ember szájába.
 

 
43. Yoman2010. december 23. 18:53
 
 
valaki próbálta már azt hogy:
megfogsz 1-2g petrezselymet,összemorzsolod,olajon(oliva) sokáig dinszteled,majd kis vízzel felöntve az olajat félre teszed,a maradékot megszárítod majd elfogyasztod hátha nem ment el az ereje...na most következik a lényeg...amit félreraktál vizes olajat,1 kicsit megízesíted,mondjuk raksz hozzá 1 kis cukrot,mézet,utána az egészet beleöntöd egy spriccelős,adagolóba például mondjuk egy kölnis üvegbe...az így létrejött témából,időközönként fújsz 1 párat a nyelved alá...aztán lesz ami lesz...
Valakinek tapasztalatok e felől?
köszi előre is a választ
Yoman
 

 
42. Scap2009. április 16. 15:19
 
 
HELP ME!!

Kéne egy kis segítség!
1, Ha felaprítok egy kis zöldséget és belekeverem vajba majd az egészet megfőzöm aztán hagyom kihülni /esetleg megszilárdulni/ majd ezt pl rákenem kenyérre és megeszem akkor az hatni fog?

2, A hatása tovább fog tartani mint ha ugyan azt a menyiséget elszívnám?

3, Erősebb lesz a hatás? tovább tart a csúcson mint szívás esetében?

4, Mire kell vigyázni főzéskor? Ilyenekre gondolok mint pl: nem szabad leégetni stb...

------

Ha lenne olyan kedves valaki akkor leírhatná pontosan, hogyan kell elkészíteni pontosan. Valaki olyan aki tudja és nála hatott is. Nem csak nekem segítene vele szerintem. Nem tudok főzni szóval eléggé béna vagyok jó lenne egy pontos leírás. Még ilyen is mint pl: milyen vajat kell használni? jó-e az otthon boltba kapható kenhető dobozos vaj.

Az íze nem érdekel milyen lesz. Előre is köszi!
 

 
41. Niphrendil2009. február 14. 13:18
 
 
nos, mi is szoktunk sütit készíteni, tegnap kipróbáltuk az erowides banana loaf receptet, másfél gvel 2 személyre, és cs a felét fogyasztottuk el, de nagyon adta... még most is érzem x))
viszont a kérdésem az lenne, h a fennmaradó süteményt ha lefagyasztjuk, akkor a THCre ez milyen hatással lesz? (mert sztem a következő adandó alkalomra a jövő7végéig várni kell, és az állaga miatt sztem addigra meg fog penészedni.)
 

 
40. tester2008. október 15. 18:41
 
 
Jól hangzik, de nem lesz túl tömény levendula íze?

Ezzel a vajjal aztán mit érdemes sütni?

Egy levendulateának is olyan erős íze van szerintem...
A fürdővízbe viszont pont jó.
 

 
38. 2000tree2008. június 22. 15:56
 
 
Visszaolvastam a témában és találtam egy borzasztó receptet...
Szeretnék veletek megosztani egy sokkal jobbat :)

A levendulát kiszárítod. A levelét összemorzsolod, a szárát pedig felaprítod. Megfelelő mennyiségű margarint és vizet teszel egy edénybe (a cimbim 20 dekához kb 3 decit használt). Nagy lángon melegíted, néha megkavarod. Amikor a margarin elkeveredett a vízben, hozzáadod a levendulát. 30-40 percig forralod, kb percenként megkavarod (közben valószinűleg egyszer-kétszer pótolni kell a vizet). Leszűröd az egyveleget, a növényi részekből jól kinyomkodod a nedvességet. A víz+margarin keveréket lehűtöd (mosogató->hideg víz->később hűtő). Kb fele margarinnal és vízzel megismétled az egészet. Ez a második fázis _erősen_ ajánlott. A víz tetejére feljön a margarin, megszilárdul, majd egyszerűen le lehet róla venni. Szép neonzöld lesz ;) Utána pedig pont ugyanúgy sütsz vele, mint ahogy a hagyományos margarinnal tennéd...
 

 
37. teletabi2008. április 10. 20:04
 
 
Tapasztalatból beszéltem. De semmi gond.

Oltsad le Gén a tapasztalatot! Direkt írtam, hogy "nem óverdózra megyek" !!!

Hetente sütök sütit, 0,01g potosságú precíziós mérleggel mérek, mindig tudom a növény melyik része, kintibenti, milyen a fajtája....

Ja és próbáltam már annyival is, meg 1gvel is , és akkor is tudtam a fajtáját is meg akkor is mérleggel mértem és helyesen készítettem el (mert az se mind1!)

Amúgy hasissal működik ez az arány 2g 3 ember, de akár 2g 6 ember is főleg az én haskámból.

Sevil 2x próbálta, én megszámolni se tudom, ráadásul többféle képpen (csokigolyó, nem sütős.... csokispiskóta, sajtos szendvics, sajtszósz, rántotta...)

Amúgy most én is kenderböjtölök lassan 3hete, szal még beszámítható is vagyok....

mind1, nincs harag.
 

 
36. Sevil2008. április 9. 14:47
 
 
Én 2x próbáltam a 2g/3 ember dózist és mindkétszer 6-8 órás, az én mércém szerint erős hatást produkált. Mondjuk sosem utaztam nagy adagokban és sokmindenkinél érzékenyebben reagálok a fűre az ismik közül.
 

 
35. Én+te+ö=gén2008. április 9. 12:46
 
 
teletabi:
Pedig ez kicsit olyan, mintha elöírnád a kötelezö adagolást...
Ha már te is próbáltad fejenként 2/3 grammal és nem ütött be, akkor azt írd.
De ha nem próbáltad ennyivel, akkor nem tudhatod az effektív alsó határt.
(Másét meg amúgy sem).
Ök jól érezték magukat ennyivel, te meg kétszer+ annyival.
Mint ahogy van aki tizedgrammokat szív, és van aki grammokat.
A fü (THC-tartalom), a fogyasztó (tolerancia), az elkészítési mód, stb. változó.
Sütinél gyakoribb a heavy trip, mint a lájtos - könnyü túladagolni.
 

 
34. authorized2008. április 9. 12:33
 
 
jah és a lényeg,ezek még vegázó ifjoncok voltak,magról indítva kb 6hetesek((40-60cm),megjelent a pollentok,mentek a sütőbe
 

 
33. authorized2008. április 9. 12:30
 
 
de miért is akarna valaki "normális" fűből sütit csinálni?
arra ott vannak levelek,meg a hím növények...
karácsonyi powerplant/superskunk/doublegum hím növényeimből készült sütit nyolcan ettük meg,igaz egy egész tepsi volt
de matt-k.o a vége.
 

 
32. teletabi2008. április 9. 11:01
 
 
nem akarok itt is kötekedni, de wazzeee...
2 gramm 3 emberre ? TAPASZTALAT ? Ne hülyéskedj már.... másfél g fejenként min kell, az 4 emberre 6 gramm!

Hasisból (-jófajta-) viszont 2 gramm négy emberre abszolút faja. Az már strong. Csak ne keverjük a szezont a f*szommal.

Ha kell teletabi csodás csokis spacecake-jének receptje, ne habozz dobni egy emailt.

Én nem az óverdózra megyek, de fejenként fél gramm füvet sütiben nem fogsz megérezni!
 

 
31. white2008. április 2. 19:18
 
 
hy! mi 3an szeretnénk sütizgetni, csak nem találtunk még normális receptet! valami kis egyszerűre gondoltunk amit még mi is eltudunk készíteni! de nem mellékes h mennyi zöldség kellene hozzá pontossan! szóval vki dobhatna egy 3 emberes receptet plííz!:)
 

 
30. Sevil2008. február 21. 18:56
 
 
2g "normális" fűből készült sütinek elégnek kell lennie 3-4 emberre. Legalábbis az én és a másik 3 ember tapasztalata szerint..
 

 
29. teletabi2008. február 21. 16:53
 
 
két grammból megpróbálhatsz egy adagot csinálni, annak már működnie kell!
De ne két pakk legyen, hanem 2g :)
Mondjuk nem tom hogyan fox megsütni 1 db sütit :D inkább csináld meg vajjal és told be kakaóval, úgy kevesebb ideig lesz szar íze
 

 
28. sonek2008. február 20. 22:39
 
 
HELP HELP HELP ! ! !

2-3g zöldületből lehet sütikét csinálni?:D

vagy mennyi a minimális mennyiség? (beérezhető)
 

 
27. RiBBiT2008. február 6. 00:15
 
 
Próbáltatok már ilyesmi teát? http://www.cannabinoid.com/boards/thd21x1065.shtml

Azt tervezem, hogy kipróbálom a receptet, azzal a különbséggel, hogy csak teavajat adok hozzá. Van esetleg tanácsotok, hogy mire kell figyelni, hol lehet elrontani?
 

 
26. Soka2007. október 10. 00:36
 
 
Azért valljuk, be hogy nem rosz "trip" egy kukac, ha csak pár másodperc "önjellemzést" nem eredményez ...

Mi a ***ért nem szedtem szét a gombát?!
 

 
25. Airborn2007. október 5. 22:12
 
 
meta: vega vagy vagy mi a baj? :D
 

 
24. metametta2007. október 5. 13:10
 
 
ááá
erdőben szedett nyári laskagomba bepácolva fokhagymába, rozmaringba, korianderbe, házi vajon kisütve, evés közben hatalmas kukacba harapva...
nagyon trippy
 

 
23. Sevil2007. július 14. 04:28
 
 
Bevezetés az indonéz gasztronómiába: http://www.icenter.hu/cgi-bin/Bianko/npicture.pl?cikk=oewtfswoiacciafaiifc
 

 
22. Awas2007. július 13. 23:09
 
 
Mármint a topic címében. A fordításéban csak 1 van. :P
 

 
21. Awas2007. július 13. 23:05
 
 
Nem kéne kijavítani a 3 helyesírási hibát a címben? :P
 

 
20. Én+te+ö=gén2007. július 13. 20:45
 
 
ADAM GOTTLIEB: "A kannabisz főzés művészete és tudománya"

A leghatásosabb étel és italkészítési módszerek marihuánával, hasissal és hasis olajjal
http://geocities.com/psiloidus/balagan/cookbook/tartalom.html
 

 
19. begemor2006. november 21. 22:07
 
 
hm...
egy receptet tudok....csinálj kendervajat.
mondjuk egy pár g zöldet fózz ki vajban "ne nagy lángon"
Majd ha úgy érzedd hogy már jó lesz kb:10-15 perc akkor tedd férre.
végy sok finom zöldséget pl retek,saláta,uborka,olajbogyó,stb....némi fetasajt...és persze kalapos barátunkról se feletkezzünk meg:))))
a zöldséget és a gombát összeaprítjuk,majd a kendervajunkal nyakonöntjük végül fetasajtot teszünk a tetejére.....
Szerintem egész ehető.......
 

 
18. teletabi2006. november 20. 12:35
 
 
csinált már valaki olyan kaját ami egyszerre füves és gombás ?

ha igen akkor a hatásról illetve a receptről mesélhetnétek :)
(de a hatásról is számoljatok be lécci)

peace
'tabi
 

 
17. Born Slippy2006. november 17. 19:50
 
 
az ízére nem lennék kiváncsi az biztos... :)
 

 
16. Darkh2006. november 16. 16:44
 
 
A tobozmirigyre visszatérve.Én nekem az Agyvelő Pálinka jutott eszembe mi lenne ha pálinkát főznénk sertésvelőből???
Tuti meg lehetne csinálni jó drága lenne de lenne. Hehe.


 

 
15. propio2006. január 16. 18:49
 
 
sztem sütni főzni nem jó a gombát.
viszont, ha van friss sülted, akkor arra simán lehet rakni, ha nem túl forró...pizzára vagy húsra reszelve, vagy gyalulva nem is lenne rágós...
aki csinál zöldet: a lányleveleket muffinba darálni, jó sokat, az fincsi. vagy bármilyen édes tésztaalapba.
haverom a szárból teázik.
 

 
14. vazuul2006. január 4. 22:14
 
 
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy a gombával milyen főtételt lehet kreálni... ? és a gomba hatása csökkenhet e ha pl pörkölt vagy rántotta készül belőle...?
 

 
13. kritikus2005. október 31. 18:13
 
 
Egyszer ez utazás keretein belül csináltünk gyümölcssalátát.. de oylan igazit, soksok gyümöcsből. kivi, banán, alma, körte, narancs, mandarin, feketeribizli, eper, stb kockára vagdosva. aztán az út:P felénél előkerült, mindenki villát ragadott és elkezdtünk enni ugy hogy nem néztünk épp milyen gyümi van soron:) nagyon kellemes kis flash amikor ugyanazt a gyümölcskockát először banánnak érzed, aztűán rájössz hogy igazából narancs, aztán, nem, dehogyis, hiszen körte és végül kiderül hogy alma:) sokat el lehet vele szórakozni és finom:)
 

 
12. Mr.Duke2005. augusztus 22. 16:31
 
 

Fúú!

Tobozmirigy pöri!
Ez zseniális!
Miért nem nekem jutott eszembe! :)
Következő disznóvágáson rakok fére egy kis toboz mirigyet...:)))
 

 
10. redbull2005. április 28. 21:23
 
 
fuu, nekem zhez legjobb a mexikoi! ertsd: bab, daralt hus, sok fuszer. A tobbi extra. az ilyennel meg lehet engem orjiteni :))
 

 
9. sundayjunkie2004. augusztus 17. 14:59
 
 
Ha vesztek egybe sok füvet (>10g), akkor a szárat rakjátok félre, úgyis baromi unalmas azt őrőlni, inkább süssétek meg sütibe. Tök jó, és nem a drága termős virágot kell beleaprítani.
 

 
8. Ákimáki2004. augusztus 10. 21:44
 
 
Vegetáriánusok, ne figyeljtetek!!!

Mi lenne, ha egy psi partin tobozmirigy pörkölt rotyogna a bográcsban? (pl. disznó tobozmirigy pöri)
Akkora hülyeség ez, mint amilyennek tűnik?
 

 
7. CandyFlip2004. július 26. 15:20
 
 
Csokissüti csokival? :-)

Találtam két jó receptet a neten. Az egyik zöldből a másik csokiból készül.

Milyen jó is ez azoknak, akik nem bírják a füstöt. (Ez nem én voltnék, csak hogy tisztázzuk. :-))
 

 
6. giggles2003. augusztus 21. 16:09
 
 
nekem általában a sós ízek.
szoktam csinálni krumplipürét, és míg forró, beledarabolok vagy tíz deka füstölt sajtot.
...meg bundás szendvicset is, veszek kocka ("pesti"? szeletelt kenyeret), két szelet közé rakok vajat, vékonyan hagymát, sajtot (próbáltam csalamádét is, de úgy túl vastag lett:D), esetleg valami felvágottat, innentől pedig rendes bundáskenyér: tojás-> olaj-> megsüt. nem könnyű kaja, de ha jön a kajaflash, és van türelmem, állat!
 

 
5. cellux2003. augusztus 21. 12:27
 
 
unisrac: nem merítené ez ki a nemi erőszak fogalmát? szerintem ne csinálj ilyet.
 

 
4. unisrac2003. augusztus 21. 12:16
 
 
Hi!

Most csatlakoztam és segítséget kérnék!
Az asszonyt szeretném elkábítani, hogy rávehessem néhány dolagra, mivel józanul nem hajlandó semmi extrára.
Ismer-e valaki házilag előállítható vízben oldódó szert, amit boltban illetve patikában recept nélkül kapható anyagokból el lehet készíteni.

Kösz: unisrac@hello.hu
 

 
3. kroton2003. május 18. 19:13
 
 
Earl grey tea rummal és szegfűszeggel, édesen. A karakteres ízektől és az erősen fűszeresen ételektől mindig élénk színekre asszociálok. Ettől a teától citromsárga és barna egybefolyó foltok jutnak eszembe, fekete pontocskákkal ("szemekkel").
 

 
2. bombadiltoma2003. május 12. 18:40
 
 
Kisebb indiaikonyhás barangolásom során jöttem rá, hogy a spenót és a paradicsompüré (vagy darabolt paradicsom) együtt ugyan pocsék színű, de kiváló ízű, önmagában vagy további zöldségek belekeveréséhez alapnak (Sabdji). Két íz kell még hozzá: sok fokhagyma és sok Garam Masala.
 

 
1. Polimer2003. május 12. 16:34
 
 
Eszembe jutott, hogy ilyen talán még nem volt ezért mivel közel áll hozzám a főzés (szakács vagyok) és "amatör utazó" mi lenne ha összepárosítanám a kettöt és valamit kihoznék belőlle. Örülnék neki ha tudnátok ebben valamilyen szinten segíteni :).
Itt nem pont arra gondolok hogy ki milyen konkrét space cakes receptet ismer hanem kinek hogy és milyen ízek jönnek be egy trip alatt mi az ami jól esik ilyenkor. Persze jöhetnek ide különféle receptek is, különleges ételek stb...
Valamint mi lenne ha nem csak úgy használnánk ezt a tudományt, hogy végy x g. füvet vajon pirítsd meg stb.. hanem hogyan lehetne pl. zsályát (tradicionális füszer) ételekhez használni mire kell figyelni a kellő hatás eléréséhez milyen izek hogyan paszolnak össze stb..
 

Keresés e témakörben:


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!