|
Legfrissebb hozzászólások (783 - 792) (Témakör: Ayahuasca)
| | | | | | | | | | Azt tudod mennyi növényed volt?
Ha "inda" volt (azaz caapi) akkor azt elég sokáig kell főzni, hogy tényleg jó legyen, az analógoknak az áruk mellett gyakorlatilag ez az előnyük: gyorsan kész vannak. Másrészről a DMT tapasztalatom szerint az erős hő hatására károsodik, azaz ha nagyon rotyog a cucc, akkor esélyes hogy buktad a főzetet.
|
| | | | |
| | | | | | | | | | hat akkor lehet hogy a mennyiseggel volt a gond, igy latatlanban eleg nehez megmondani. |
| | | | |
| | | | | | | | | | húha az, összetevőkre már nem emlékszem, de biztos az volt ami kell, az inda meg a nagy zöld levél, szárított, eléggé ledaráltam az indát kézi mákdarálóval, meg is szenvedtem vele:D |
| | | | |
| | | | | | | | | | Milyen osszetevoket hasznaltal? es mennyit? Rendesen porra daraltad? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Sziasztok, lenne egy gyakorlati kérdésem, főzetet szerettem volna készíteni: 3xor főztem az alapanyagokból kis ecettel desztillált vízzel 4-5 óráig azt hiszem, aztán új víz, ecet és az alapanyag aztán a végén a 3 főzet adagot összeöntve elforraltam. leküzdöttem a föld izét, de semmi lényeges nem történt valami enyhe hatást éreztem, minimális hasirosszullét illetve éreztem h képtelen lennék húst enni, 1 hétig diéta elötte, utána. arra gondoltam h elég gyorsan forrt el víz, hiába volt minimumon a gázcsap, szóval lehetséges a nagy hőmérséklettől sérült meg valami? vagy valami más? köszi |
| | | | |
| | | | | | | | | | 329. sleepwalker:
Olyannal még nem találkoztam, amelyik 2-3 gr -os mennyiségben erős lenne, bár az is kérdéses, hogy oldószerrel vonták-e ki vagy sima vizes extrakcióval. van kivonási technika aminek nagyon jó a kihozatalan!
Ahogy Bufo is mondja ami erősebb az a inner root bark de ár érték arányban szerintem nem éri meg. És nem annyival erősebb mint a sima root bark.
Vannak akik a Mexikóból való Mimosa gyökér kérget dicsérik nagyon de szerintem a Brazíliai a legjobb minőségű. |
| | | | |
| | | | | | | | | | hat ja, a harmalarol is talaltam egy ket erdekes dolgot. :) ugyertem nem veletlenul nem szereti a gyomrod. (meg senkie)
mas:
nezd mit talaltam :D http://noob.hu/2010/02/10/4b3c02f78e2bd_18704b.jpg mondjuk ilyet venni hulyeseg, ahhoz tul draga, es hasonlot meg egyszeruen csinal az ember, viszont van naluk 90-95 szazalekos tetrahydroharmin is, ugye az a caapi fo alkaloidja, ami a harmalabol teljesen hianyzik, es azert annak a kulonvalasztasa mar komolyabb szaktudast igenyel. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Hát, csak saját tapasztalatból beszélve, nekem a mimosa hostiliis-sel sosem volt gondom. Se a caapi-val, se a chakrunával. Én csak azt a fránya harmalát nem szeretem, na arról érzem is hogy nem a legjobb nekem... |
| | | | |
| | | | | | | | | | szerintem itt arrol lehet szo, hogy a gyokerkeregnek csak a kozepso, rozsaszines reszet aruljak, ez a resz tartalmazza a legtobb alkaloidot. sajnos legtobb esetben a belso sargas, es a kulso sotet reteggel egyutt merik...
amugy mostanaban sokat olvasok arrol, hogy igazabol nem is tesz annyira jot a gyomornak az a kb 17szazalek tanin, amit meg az alkaloidok mellett meg tartalmaz, errol valakinek valami velemeny? nekem nincs szemelyes rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
|
| | | | |
| | | | | | | | | | Hát, szerintem a "sima" mimosa hostiliis is elég potens, és ár/érték arányban egy nagyon jó dmt analóg, de ki tudja... Nem nagyon tudok angolul olvasni(illetve csak nagyon lassan), és többnyire elmegy a kedvem a hosszas nézelődéstől, főleg mostanában, de elképzelhető, hogy van ilyen.
Mondjuk nagy a valószínűsége, hogy pont a potensebb mivolta végett annyival drágább is, mint a "hagyományos", és hát nem ugyanaz mint a chakruna vagy a chaliponga, de van, létezik!:) |
| | | | |
|