|
Legfrissebb hozzászólások (6241 - 6250)
| | | | | | | | | | subfish: "Egyébként ha jól emlékszem enteogen, Te is ott voltál a hátsó részen a babzsákfoteleknél. :D"
Szerencsére nem én voltam, mert ha én lettem volna, akkor most azt kérdezném töled, hogy: "ha láttál, akkor miért nem jöttél oda spanolni?!" :D |
| | | | |
| | | | | | | | | | Ugye megvan a Zacher szlogenje a droghasználatra, az "orosz rulett"? Nos, az ö légböl kapott számadatait viszont akkor "magyar rulett" néven lehetne emlegetni!
A buta média mindig beszopja, hogy ha valaki beböfög egy "-tól -ig" típusú számadatot, akkor az már a "szakértöség" jele. |
| | | | |
| | | | | | | | | | martyrdom: Nem baj, hogy beírtad, söt, váratlan módon hasznos is lett: a cikkböl kiderült, hogy nem minden hazai partiszerviz kapta meg a hivatalos tabletta-riasztást, úgyhogy most szóltam az illetékeseknek, hogy vegyék fel a kaposváriakat is a körlevélre! |
| | | | |
| | | | | | | | | | Lenne pár kérdésem a Khat növénnyel kapcsolatban. Tegnap szóba került hogy egy bizonyos boltban forgalmazzák a magjait és egyesek ezt rágták. A khat kifejezést guglizva a roppant kevés magyar cikk közül a drogriporter írása tűnt a leg értelmesebbnek(a webshopban számomra hasznos infó az áron és kiszerelésen kívül nem volt). Szóval : 1 az említett cikkből kitűnik hogy a jemeni népek zabálják irgalmatlan mennyiségben (negyed kg/fő????) a növény levelét. A kérdés az hogy a növény itthoni viszonyok közt kertben vagy szobában elél -e van e rá valami tiltás? A másik kérdés hogy haverom azt mesélte hogy ők 2 magot ettek meg fejenként és beütött úgy is. Akkor most melyik fogyasztási mód mit tud? egyszerűbb venni magot és betolni úgy mint a növénnyel szopni de valamiért nem ez terjed el a növény elterjedéi területén... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Grisa: Köszi szépen.... Megkérhetlek hogy dobj nekem egy e-mailt? Lenne még 1-2 kérdésem és nem szeretném szétoffolni itt a topicot... Viszont én még nem tudok lekérni mailt újra-reg miatt... |
| | | | |
| | | | | | | | | | látom lemaradtam egy nappal..admin törölheti mind2 hozzászólásom |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nagyon jól aktualizált videó volt, köszi curzan!
|
| | | | |
| | | | | | | | | | pedromagi: Szalma-trágya kombót nem csináltam még idáig. Az átszőtt szalmát szerintem kár bántani, maximum az első hullám után, ha nagyon száradna, akkor a trágya pasztőrös levében dunkolni, Mostanában szőlőcukros vízben szoktam a szalmatéglákat, és sütiket dunkolni, kb. 4 liter víz/2 evőkanál cukor. Nekem úgy tűnik jobb, mint sima vízben. Szalmához úgy emlékszem, hogy kb. 10% trágyát érdemes (feltéve, hogy Cubensis), éppen csak bemocskolja a szalmaszálakat, mint egy jó kis grízes tészta. Ha lakásban, konyhában pasztőrizálod, akkor talán jobb megoldás külön a szalmát kispárnahuzatban, és külön a trágyát üvegben, majd utána összekeverni. Kemény szaga tud lenni a trágyának, ahogy fortyog a fazék vízben. A Panaeolus-hoz lótrágyából, én pellet-et szoktam ledarálni, utána hypos-mészkőporos vízben hidratálom 1 napig (Waylit's pan.cyan. tek szerint), majd leszűr, 1x átöblit, és pasztőrizálás. Más most nem jut eszembe. :-) Kisérletezz bátran mindent ami eszedbe jut, abóbl születnek a jó dolgok. :-) Csak mindig több szálon, hogy ha az egyik nem sikerül, akkor még legyen más, hogy ne menjen el a kedved.
|
| | | | |
| | | | | | | | | | Amikor ezt a fickót hallgatom, olyan instant nyugalom és jó közérzet száll meg, amit hadd ne mondjam, mihez tudnék hasonlítani. :D |
| | | | |
|