 | 
Legfrissebb hozzászólások (5443 - 5452) (Témakör: EVER GREEN)
 |  |  | | | |  |  |  | | 2 évvel ezelőtt 2-3 slukk: kész voltam. Most 8-10 slukk, és kész vagyok. (van amikor minden nap, vanamikor hetekig semmi) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A kender mennyire alakit ki toleranciat? A "hivatalos" verziot nagyjabol ismerem, elsosorban a szemelyes velemenyekre vagyok kivancsi.
maaf, aki meg nem ehes
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Hú geci pakolásztam a kis zözirögöket egy dobozkába, mikor muterom benyitott! Gyorsan rátettem a kezem a zöldségre, de észrevehette, mert elég furcsán nézett...Nem szólt semmit...Még most is remeg a kezem... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Tehát az a kemény, fekete morzsalék a hasis? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ja, még annyit, hogy az előző gyantaporból én egy összetekert papírpénzzel felküldtem két csíkot a két orrlikamba, és bejött, de rendesen, meg színi mellette sem elvetendő, meg nyalni, nyelv alatt tartani, nyelni, falni, nyamm, nyamm, nyamóca :o)))) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ez sem rossz: ganját finoman lemorzsolni, régi típusú, finom harisnyaszerű anyagból készült monitorszűrőn átszitálni, ekkor egy világos sárgás-barna gyantaport kapunk, növényi rostok nélkül. (A fennmaradó ganjamorzsalék jó joint-ba :o). Ebből a gyantaporból 3g-t (! saját termés előnyben :o) vajban megpárolni, majd gőz fölött megolvasztott csokiba (tej+ét) keverni, jégkockatartóba öntve kihüteni, oszt nyamm! :o) 6 órai igen kemény pörgés, jobb mint a gomba! :o) (tapasztalat :o)) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | egy kémcsőbe teszek 2g anyagot, aztán annyi alkoholt öntök rá, hogy ellepje, két-három napig ázik, aztán leöntöm az oldatot és friss alkohollal megismétlem a fenti eljárást, összesen háromszor, majd vízfürdőn betöményítem, így végül 2g anyagból lett 15 cm3 oldat. Így 1cm3 volt a legkisebb és 7,5cm3 a legtöbb, amit kipróbáltam. A kimért oldatot narancslébe teszem, aztán meg kell inni. Lehet, hogy nem vársz az áztatással napokat, hanem vízfürdőn forralod az alkoholt az anyaggal 5 percig. Akkor kb. 1 óra alatt kész van. Nem állítom, hogy a legtutibb módszer, de ez bevállt.
atkababa. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Lám, a könnyű drog (kannabisz) tényleg elvezet a kemény drogig (alkohol). |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Házipáleszbe (min 55%)kb.5 g zőld (a legerősebből)... Elég szar 'hideg' íze van, de jóóóó... 1-2 napig szoktam áztatni, v. (+) lassú tűz 10-15 perc, majd 2-3 feles, és jönnek a kotttonfejű emberek...8) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | mi nemrég ettük sütibe (kendervajas módszerrel) kb 3,5 g-t raktak bele a sütésnél, és öt vagy hatan ettük. de mellé egyfolytában pöfékeltünk is, ezt kicsit sajnálom, mert nem tudtam pontosan megmondani mit és mennyit csinál a süti, de kicsit szerteszét voltam. |
| |  |  |  |

|