DAATH

Az erkölcsösség csupán póz, melyet olyanokkal szemben veszünk fel, akiket nem szeretünk.

Oscar Wilde

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (533 - 542)
 (Témakör: Gomba termesztés)

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Assamoa2012. február 11. 17:55
 
 
A szemek nedvességtartalmának kell magasnak lennie -amit a főzés során tudsz növelni- és elkerülendő, hogy a szemek tocsogjanak a kuktázás után.
Ergo a "csontszáraznak" tűnő üveget is kolonizálhatja normálisan.
Ellenben ha eláztatod 15-20ml LC-vel akkor ott elég komoly fertőzésveszély lesz.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy ez most jó vagy nem / ez most száraz vagy túl nedves... akkor csak kövesd a receptet és próbálkozz. Ha nem jön be ez a "csontszáraz" szubsztrát, akkor legközelebb ne hagyd annyira lecsepegni...
Ki kell tapasztalni, nincs mese.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Natura2012. február 11. 17:19
 
 
Most kuktáztam némi kölest, és ez is csontszáraznak tűnik. Ettől még felhasználható? Nem tudom mennyire hangzik barbár megoldásnak, de mivel szinte úszok az LC-ben arra gondoltam hogy eláztatom kicsit, extra mennyiséget fecskendezek rá hogy kicsit nedvesítsem a közeget.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
espeke2012. február 11. 13:51
 
 
csak csapvízet használtam. bar lc-bol nem mindegyik lett jó, nem a vizet okolnam.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Assamoa2012. február 11. 13:43
 
 
Csapvízből is lehet, csak komolyabban kell venni a sterilizálás folyamatát.
Próbáld ki, hogy mikróban max fokozaton forrásig és utána alacsonyabb fokozaton mondjuk 2x5 percig. Cukrozás (vagy előre is cukrozhatod). Fazékban 45perc-1óra. Szerintem így működne a dolog.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Natura2012. február 11. 12:25
 
 
Üdvözlet! Kényszermegoldásként használható csapvíz LC készítéséhez?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
tester2012. február 9. 12:01
 
 
Kiszárad a búza:
- túlhevül az üveg, mert magas a láng / vékony a kukta talpa, az üvegeket egy alátéttel el lehet emelni.
- nincs eléggé megfőzve

Beszőrösödik a szár:
- nem fajtafüggő, ehető az a rész is

Spórás fecsi hűtőben hónapokig/évekig eláll.

Ez mind le van írva az egykalapalatton.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
sun50002012. február 9. 09:57
 
 
Kissé off, bocsánat...

Üdv!

Egyes gombafajtáknál, mint pl.: " Cubensis Hawaii" beszőrösödik a szár. (egy youtubos videon láttam)
A gyapjas szárrész is felhasználható, kiszárítható, fogyasztható?

A spora mennyire tűri jól a hideget?


Előre is köszönöm a válaszokat!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
graveworm2012. február 4. 18:09
 
 
Miert van vajon, hogy a befottesuvegben kuktazott buzaim nagyjabol 100%-os aranyban megszaradnak? Nagy befottesuveg/kis buzamennyiseg miatt? Vagy nem ertem...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Assamoa2012. február 3. 12:36
 
 
Szerintetek termőre fordulnak a kiscicák -15fokban? Hóval casingeltem őket!!! Mekkora hozam várható?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Assamoa2012. február 3. 12:27
 
 
Na faszi, hát az a nem mind1! :D

Hát ha a bolt azt mondta... ;)
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5690)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!