 | 
Legfrissebb hozzászólások (5063 - 5072) (Témakör: Gomba termesztés)
 |  |  | | | |  |  |  | | :) ahha és szárításkor mennyit veszít a súlyából? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Asszem nagyobb tégláról összhozam 400g frissen kb. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | :) most nézegettem az mm.org oldalát, hát nemtudom nagyon csábítónak tűnik, de sehol sem láttam semmit arról hogy valyon hány száraz gramm jöhet le egy kész téglából?! Ha van valakinek tapasztalata erről, saccolhatna egyet! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Igazából én nem akarok casingelni még elsőre, szóval egyben kéne kiszedni a rozssütit a pohárból. Ezt, hogy lehetne megoldani, mert eléggé bele van ragadva ahogy elnéztem, de nem 5 részletben akarom vágod. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ja, és nem zárom le a doboz (üveg) tetejét!!! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | embrio: Az első 1-2 héten tartom 30 fok felett, aztán amint elkezd fehéredni a föld teteje, leveszem 26-28 fokra. Az üveges módszert most hagytam el, áttértem a nagy műanyag dobozokra. Egyszerübb kezelni. Más. Spórás tenyésztésre nem jött be a föld, harmadik hete semmi. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Van a haveromnak egy szépen benőtt sütije, de nem fejlődik tovább. Mit javasoltok, hogy lehetne elősegíteni a fejesedést?
LB |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | óóóó már benőtték magukat.....mily öröm hallani. nekem még váratnak magukra.....:( én általában forralok vizet,beleteszek 1 kisebb kanalat majd alkohollal átörlöm-akkor nyulok a jar-ba. ott benne szét apritom darabokba-oszt mehet a földbe.
aya masta............ha forum felé jársz csak annyi értetlenkedésem lenne még a módszereddel kapcsolatban,hogy a beföttes üvegeket bezárod-e amikor beteszed öket a 32-34 fokba-remixelés után? illetve szted kell ennyi,nem sok a 32fok......hm?:
szép vasárnapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Benőőt rozsos sütöket mivel szeditek ki? ,? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | 1,7g de szárazon ?
Mivel szárítol ? |
| |  |  |  |

|