 | 
Legfrissebb hozzászólások (383 - 402) (Témakör: Kratom (Mitragyna speciosa))
 |  |  | | | |  |  |  | | Ha nem akarjátok főzögetni, de a gyomrotok sikít, akkor kamillát igyatok rá nagy mennyiségben. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | sildart: És neked meddig tart a hatása? Illetve mennyit szoktál belőle fogyasztani? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Zöldel csak azért érdemes keverni hogy megnyugassa a gyomrodat. Az én gyomrom viszont bírja úgyis ha lenyelem szárazon csak azt ritkán szoktam. Viszont azt vettem észre hogy mintha akkor egy kicsit másabb hatása lenne mint amikor megiszom citrommal kifőzve mintha jobban érződne az hogy így beszéltet. |
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | Kezd kifogyni a külföldi valaki nem akar közösbe rendelni, vagy eladni?illetve a amgyar boltból milyet érdemes rendelni? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Passzol a hatásidő, amit írsz és az adag is, az fölött tényleg nem kellemes. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nektek amúgy meddig szokott tartani a hatás? Én már kipróbáltam egy jópár fajtát, és szinte mindegyik max egy órán keresztül adja intenzíven (nagyokat szoktam rá sétálni) (nem tudom hány g lehet, amit felhasználok, nincs mérlegem) , utána meg lejövés, és egy kis émelygés, szédelgés, de az elvilselhető szinten. Egyszer főztem lejövetel után újabb adagot, de az már nem volt túl intenzív..
2 -3 g-nél többet nem nagyon akarok fogyasztani egyszerre, mert a végén már ígyis émelygek...
Esetleg egy kis zöld-el érdemes lenne keverni? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Logikusan, mivel emésztés szükséges hozzá. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ppnqdd:
Miért, azokat hogy a legérdemesebb felhasználni? Orálisan? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Gén, könyörgöm, beszakadt a színvonal, nincs erőm leanyázni minden hülyét. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Viszonylag jó mindegyik, de csak ha normálisan megcsinálod. Talán a white, ami kevésbé. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Reális, ha valami jó volt :DD. Amúgy meg lehet rájött félúton, hogy hülyeség bármit is az orrba szívkodni. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Volt egy haverom, aki megette a taknyát, mert kifújta egy akció után az orrát... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nem tudtam, ki hiányzik még :D. Amúgy a biofüveknél még simán az is jobb lehet! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Elég hardcore arcnak kell ahhoz lenni hogy valaki betépés miatt megegye a saját hányását. :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | *60 fok környéki citromsavas vízben.
Sajnos nem hagyhatom ki azt a poént, hogy a fél napi rókázás vehető végülis egyfajta emberi kérődzésnek, csak nem túl jó a hatásfoka :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Tök mindegy mit írnak, a tapasztalat mást mutat nem? Főleg nálam a kb 4-5 évnyi. Nekem rendben van az a módszer, ami 4/5 esetben oké, de 4/1-ben fél napig rókázol tőle, ha neked rendben van, de én inkább azt használom, aminél 5/5 esetben nincs semmi bajom. Ha kicsit logikusan gondolkozol és nem az imádjuk a természetet mert herbál sámánok vagyunk fejjel: az ember emésztőrendszere milyen táplálékra lett kitalálva? Az ember mindenevő, de bizonyíthatóan a legjobban a különféle magasabb szénhidráttartalmú gabonákat / olajos magvakat szereti nem feldolgozott formában. Ebben nincs benne a réti fű, a gyep, a levél, lóhere stb. legelése. Ha megnézed a szarvasmarha gyomrát, náluk ez rendben van, mivel négy része van és még kérődznek is. Szóval ha mi ilyeneket fogyasztunk, akkor a racionalitás által vezérelve jót tesz, ha kicsit segítünk a szervezetünknek befogadni. Ezért (nem megfőzzük), hanem 60 fokos víz környékén mondjuk citromsavban állni hagyjuk, majd azt mondjuk szódabikarbónával finoman visszasemlegesítjük. Ez egyfajta előemésztés, ha úgy tetszik. Ezzel elkerülhető, hogy a gyomrodon szép nagy fekélyek keletkezzenek, stbstb. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ppnqdd:
Csak egy kérdés:
Elég sok külföldi oldalakat olvasva, én sehol sem láttam olyat hogy főzni kellene a port, ez hogy lehet? Ezekben csak mellékesként van megemlítve hogy lehet teaként főzni is.
pl: http://www.sagewisdom.org/kratomguide.html http://kratomonline.org/best-way-to-take-kratom/
+ drugs-forum.com, és még egy pár oldal, amit néztem ezzel kapcsolatban.
Esetleg ami van a magyar boltokban, az annyival szarabb - mint ahogy írod "kapható közepes árfekvésűek, amikben van némi szár meg levélér" , és a külföldieket nem muszáj főzni? Vagy a legtöbb embernek annyira erős a gyomra hogy bírja? |
| |  |  |  |

|