DAATH

Megvan a kellő képességünk arra, hogy megértsük, ami nincs, s hogy ne lássuk meg, ami majd kiszúrja a szemünket.

Paul Valéry

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (2913 - 2962)
 (Témakör: Gomba termesztés)

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Magic Máshszoba2007. március 26. 22:57
 
 
Hello!!!

Sámánal ne is foglakozatok kicsit zizi a srác:DDDDD

de viszont gyüjtsetek kv zaccot is a szalmás szaros cuchoz és ne marha hanem ló szart használjatok a marha az kényeseb sokkal jah meg még egy kevés meszet is kell hozzá adni egy jó öreg grower a következőkép csinálja és ez a grower nem én vagyok csak az informálodási kényszermnek kösszönhetően tudom ezekt a dolkoat.a grower egy nem magyar ember akitől azok a képek származnak amiket lejjeb belinkeltem a szart hippóba áztatja sterilizálás ellőt
persze simma hippoba
nem illatosba olyat vegyetek ami tiszta klor
arányok és mégegyszer hangsulyozom ne legyetek tompák ez a modszer a legdurvábban termő modszer

kvzacc 2/10
marha vagy ló kula 5/10
bele a vermi vagy kokusz 5/10
jól összekever
sterilizál kuktával is innkáb 2 óra
fözzve 4óra

szalma fontos pasztörizálás 80-90 fokos vizbe áztatni fél órát-1orát
kinyomkodni ezután amenyire csak birod zacskó alura szalma kb a süti mennyiséged 2x ese rá a süti széttröve rá a szaros kvzaccos éppenhogy meszes cucu ami ugyan annyi mint a süti rá a szalma megin rá a süti megin rá szaros zacc rá szalma zacskó lezár összenyom amennyire csak birjátok zacskó szája lekötöz be a 30 fokba 1 hétre vagy max 2 re amig be nem fonja be az akváriumba
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 26. 22:12
 
 
Bocs az enyém is megváltozott.

agentmoricz@gmail.com

Thannxx
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 26. 22:09
 
 
Sziasztok.

Cambo, Nehari de nem tudnál adni egy mailt, hogy meglegyen a címed, mert szeretnék kérdezni egyet s mást...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 26. 15:59
 
 
koszi szepen! :)
amugy ma vettem en is marhatragyat.. 25 litert.
pluszba 2500ert egy olyan homerot ami mer 100 fokig, hogy pasztorizalhassak en is nyugodtan.:)

mar csak szalmat kene szereznem... hol a legegyszerubb varosban? kisallat kereskedes?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 26. 01:03
 
 
Ok, szóval 1,5 óra 70-80 ˙C -os hőmérsékleten.
Cambo állatiul néznek ki a casingjeid. Csak így tovább!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 21:48
 
 
nem szoktam inkubatorba visszarakni casingeles utan. terrariumba teszem csak kicsit feljebb van veve a homerseklet mint termotestkepzesnel. igy sztem jobban hasonlit a termeszetes kozeghez. bar tudom ez nem fontos, mert semmi sem termeszetes a gombanak sztem az otthoni termeszteskor :P:)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. március 25. 21:43
 
 
Amikor a sütit hozzá adod akkor is nagyon sterilen kell dolgozni. Bármikor megfertőződhet nem csak oltásnál hanem a végén és akkor sajnos búcsút kell venni tőle. Vermi nem kell a casingedre mivel már túl késő mert már a teráriumba van. Legközelebb amikor veszed ki az inkubátorból ha megjelenik pár micélium folt akkor tehetsz rá casing réteget ami steril, így a lemaradott réssze utoléri a többit.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 21:42
 
 
Sárkány hátán:

sztem amit te irtal az inkabb sterilizalas. mindenhol azt olvastam, hogy a pastorizalasnal 1.5 orat fozod 70-75C korul.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 21:40
 
 
http://www.fsre.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=57

a contactnal van a cim :)

de ha megnyitod az osszes hozzaszolast, sztem konnyen raakadhatsz hogy is megy ez.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 25. 21:39
 
 
Trágya/szalma pasztőrizálásnak jó az ha:
vastagabb zacsiba belerakom a keveréket, forró vízben forralom 3 óráig, hagyom kihűlni és aztán megint forralom 3 óráig.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
yon2007. március 25. 21:36
 
 
kössz a linket, bár mondom sajnos nem sokat segít, mert nem tudok angolul egyenlőre :S ... Rendelni viszont mindenképpen szeretnék ... de így nem nagyon megy ... Tudnál egy két linket dobni,hogy pontosan hogyan is megy ez?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. március 25. 21:36
 
 
Abortra és kicsi termőtestre is vonatkozik ez. Amikor még csak primadora akkor termeli a hatóanyagot a legjobban.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
yon2007. március 25. 21:34
 
 
Eltudnátok magyarázni ,hogy hogyan kell innen rendelni, sajnos nem tudok angolul :S ...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 21:34
 
 
yon: http://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Cat/0/Number/1196260/an/0/page/0
ez egy reszletes leiras nehany p.c. fajrol..

egyebkent ahogy nezem az fsre-t, pink buffalot kernek sztem, per pill:) jot hallottam rola:)

S á M á N koszi a valaszt! nem semmi milyen kepek! remelem nekem is lesz egyszer hasonlo :)
lehetseges, hogy a napokban megprobalom a marhatragyas modszert. egyebkent amikor a tragya+szalmahoz hozzaadod a sutit akkor a sterilitasnak nem kell olyannak lennie mint mondjuk fecskendo kesziteskor ugye? elmeletileg a tragya eleg ellenallo, foleg ha van benne eleg "jo baci", ugye?

http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/casing3.jpg
ez egy 8 sutis casing, szerinted az atnott reszekre tegyek meg vermit?

 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 21:20
 
 
igen, de elfelejtettem irni, hogy az abortokra gondoltam. azt olvastam shroomery-n pf tek tutorial vege fele, hogy:

"Some of the first mushrooms to form are "aborts" (convoluted caps, gnarly stems and stunted growth), and ironically they are primo in magic alkaloids. They are even more powerful in magic than the stately beauties that will soon dominate the cake. The tiny "baby mushroom" aborts are likewise good. After witnessing the growth of the fungus, recognition of these aborts is easy."
...
"The secret to potent mushrooms is in their age when picked. It has been scientifically proven that the small immature specimens are significantly more potent than the larger mature specimens. Over half of the small primordia that first form will abort (cease growing, convolute and deform). Pick these before their heads turn black. A pointed knife blade works well for removing these high potency primodia. These are among the most potent. The abortive mushrooms are also high potency. Harvest them when they are young and before their heads turn black. When the fruitbodies are normal, harvest them before the veil under the cap breaks. The mushrooms will be smaller and their heads will be roundish"
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
yon2007. március 25. 21:16
 
 
Cambo ...

És innen melyiket érdemes megrendelni és hogyan, bocs a sok kérdésért de még sohasem rendeltem ... :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. március 25. 21:15
 
 
mg007: Fény és hő bontja a hatókat.

trillanka: Ha trágyát szeretnél paszturázni akkor legalább 2×3 óra. Bármilyen trágyát használhatsz persze amiben elég tápanyag van marha, ló vagy akár kecske trágya is jó. A trágyát nem oltani kell hanem spawnolni hozzá adsz élő micéliumot (agar vagy izolálod akár egy kisebb db micélium) legtöbben egyszerűen hozzá adnak egy beszőt sütit jól összerázzák casing rá 50/50 rost/vermi és be az inkubátorba.

cambo: 30/70 % szerintem a legjobb megoldás. 30% trágya 70% szalma picivel több kell mint tudjuk hogy a szalma útvonalat csinál a micéliumnak. 250ml süti elég 1 liter trágya/szalma keverékhez.

Szárítás: Ventilátor utána pedig kálcium klorid.

A kissebb termőtestek potensebbek lehetnek mivel a hatóanyag tartalom növekedés nem arányos a termőtest növekedéssel.


És íme a képek:

http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/4606d3e833002.jpg

http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/4606d44e8cad8.jpg

http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/4606d47a69a9a.jpg

http://www.2and2.net/my.php?image=http://www.2and2.net/files/4606d499a9df2.jpg


Hm végre kezd jó idő lenni itt nálunk hollandiába:)

 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
psylord2007. március 25. 21:07
 
 
cambo szerintem teljesen mindegy hogy egészben vagy szétvagdalva száritod.Vegyi uton a legminimálisabb a hatóanyag vesztés.Ezt a potens dolgot hogy érted ?ha arra célzol hogy a kisebb gombáknak nagyobb a hatóanyag koncentrációja ill. erösebbek akkor:
A gombik akkor mondhatóak éretnek ha a kalap el kezd kinyilni vagy leszakad a kalap alatti kis háló.Ekkor mondható a legmagasabbnak a koncentráció.Ekkor kell szüretelni.Túl nagyra nem érdemes növeszteni öket mer csak elvonják a tápot az ép fejlödöktöl.Illetve mint irtam ekkor a legnagyobb a konc.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 20:16
 
 
nekem egyebkent azzal a modszerrel a szaritas, ahogy lejjebb lehet latni a kepen, masfel nap alatt 75gbol 8-9 g lett.. sztem holnapra csont szarazak lesznek, de altalaban mar mindegyiknek a szara ugy kivan szaradva, hogy ugy torik mint a hurkapalcika.

egyebkent szerintetek ha a nagyobb gombakat szaritas elott osszevagdalja az ember, es ugy szaritja ki a kis rostokat, akkor nagyobb a hatoanyagvesztes mintha egeszben szaritana?

a kis gombak potensebbek, mint a nagyok. ez altalanossagban igaz?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 25. 20:10
 
 
pshyFarmer: a gomba egyebkent Golden Teacher fajtaju.. :) koszi a dicseretet :]]]

S á M á N: az 50/50 szalma/tragyat hogyan kell ertelmezni? 50% sulyra? es mondjuk 1 2 dl suti mennyi tragya/szalma -hoz eleg

mg007: szerintem ez a napos modszer nem tul jo otlet, mert ha jol emlekszem akkor a ho es a feny bontja a legjobban a hatoanyagot..

von: http://www.fsre.nl ,de ha egy kicsit visszabolvasol biztos megtalalod vagy 50x :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
psylord2007. március 25. 18:44
 
 
mg007 Hát végülis szerintem teljesen mindegy hogy mivel vagy hogyan száritod de egy biztos: Akármit is csinálsz, a lényeg, hogy ne használj hõt a szárításhoz. A hõ nagyon ártalmas a pszichoaktív komponensekre. Drasztikusan csökkented a gomba hatását, ha hõvel szárítod. Mondjuk pontosan nem tudom mi számit a gomba esetében hönek, lehet hogy az még nem hogy kiteszed iróasztalra azt ott süti a nap de háát...nem tom inkább nem kockáztatnék.Másrészt meg gyorsabb. kalcium-kloriddal kb 3 -4 nap.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
trillanka2007. március 25. 17:54
 
 
szaisztok!!
tudnátok nekem mondani pár dolgot az istállótrágyás szalmás autoklávolásról mit mennyi ideig kell,milyen trágyát használtok és milyen dobozt ,vagy müanyag hőálló zacskót csináltok az elkészítéséhez,mivel oltotok és utána mivel casingeltek?
segítségeteket előre is köszi..
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
yon2007. március 25. 17:01
 
 
Egy oldalt mondjatok légyszíves ahonnan könnyen lehetne spórát beszerezni ... előre is kössz :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
pshyFarmer2007. március 25. 16:30
 
 
Cambo!a cicusok azok cambodsian fajtáuak? nagyon teccenek:) sámán te nem szoktál képeket feltölteni? nagyon érdekelne:)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
mg0072007. március 25. 14:05
 
 
Sorra olvasom, h ki ilyen ki olyan technikával szárítja a gombáit. Mi van akkor ha egyszerűen csak kirakom egy fényes, száraz helyre és hagyom hogy magától kiszáradjon, mondjuk egy ablak előtti iróasztalra. Ez mitől rosszabb megoldás, mint különböző nedvszívó anyagok bevetése? Még sosem láttam olyat, h valaki az erdőn szedett vargányáját kalcium-kloriddal szárította volna...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
yon2007. március 24. 23:23
 
 
cső!

Lenne egy kérdésem, a spórák beszerzésével kapcsolatban, igazából egy jó oldal kellene ,ahol egy kevés angoltudással is könnyen lehet rendelni, ha tudnátok egy linket adni,azt nagyon megköszönném ;) ...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 24. 13:31
 
 
nah megvolt az elso szuret.. osszesen 111g nedvesen:)

es most kezd el noni a masodik casing:)
tegnap leteszteltuk a kedvesemmel a gombat.. o evett 12gt en pedig 24gt nedvesen. hat csak jokat tudnek meselni :)

kep a 3 nagy gombirol:
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/36g.jpg

ezzel szaritok:
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/szarito.jpg

errol a keprol azt szeretnem kerdezni hogy potolni kell szerintetek a vermit ott ahol ennyire atnotte?:
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/casing3.jpg
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 22. 23:54
 
 
Szárítással úgy jártam, hogy vettem vagy fél kiló kalcium-kloridot,
(igaz nem volt drága) de még egyszersem használtam, mert a PC oldalsó ventijéhez odarakom és fél nap alatt csont száraz lesz. Remélem később csak elkopik...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 22. 21:39
 
 
Lacycibin:

Figy, a h2o2 NEM VESZÉLYES a Mycéliumra max később indul be egy héttel, nyugottan oltsd be. Mivel LC-d van az meg mycélium, ezért nem Gáz.

Tutti mert az evok haverok is így csinálják.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
psylord2007. március 22. 21:01
 
 
cambo száritás:
http://www.lycaeum.org/languages/hungarian/term.html#SZARITAS

Igaz még nem próbátam de szerintem OK.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 22. 16:56
 
 
egyebkent nincs jo otletem szaritasra.. most silica gelt hasznalok egy tal aljara dombtam belole vagy 5-6ot felette van egy halo azona gombak es egy teto az egeszen.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 22. 16:51
 
 
lacicybin01: en is igy csinaltam eloszor tettem peroxidot a sutibe sterilizalas elott.. de ez szerintem teljeslen felesleges, vagyis inkabb pocsekolas. a sterilizacio mindent megold. egyebkent sztem a sterilizalas alatt teljsen lebomlik a h2o2, nekem legalabbis nehany oraval lehules utan sikeresek lettek a sporafecsis oltasok.


amugy lenne egy kerdesem... flush alatt pontosan mit ertunk? azt amikor mindent leszedunk a sutirol/casingrol? mert en ma leszedtem 3 "nagy" gombat. az egyik 11g a masik 12g a harmadik 13g volt. mar kezdett elvalni a kalapjuknal a hartya a torzstol. ez most akkor egy flush volt? ilyenkor mindent le kellene szednem? vagy fokozatosan az eretteket?


kepek:

http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/01.jpg
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/02.jpg
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/03.jpg
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/04.jpg
http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/05.jpg

a 3 legnagyobb a kepekrol osszesen 36g nedvesen.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. március 22. 10:25
 
 
na az a helyzet hogy többen félreértettetek, én a h2o2-vel 1 kis pusz esélyt akarok a sterilitásra, mivel beoltom aztán kifőzöm és csaak utánna oltom az LC-vel mikor már a h2o2 nem veszélyes rá... épp ezért kérdezem, hogy mikorra bomlik le... mikor biztonságos már az LC számára a h2o2-vel kezelt táptalaj? pl kukorica
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 21. 18:17
 
 
Szia A h2o2 NEM roncsolja a mycéliumot (csak kicsit;) Mivel csak 3%-os

Van egy javaslata Csubakkának, forrald fel 2 nap x1,5 óráig a poharat, aztán LC+h2o2 fecsibe és oltás. kedves Wookie havernak már sok sok ilyenből lett macskája.

NEM PARA!

Így lehet klónozni is, gombinak le a fejjel, törzs banánszrűen megpucolva, 1 deci 3%-os h2o2-be bele, majd kéziturmix, és fecsibe fel.

FONTOS még aznap olts, ahogy kész a fecsi. Lehet utánna is.

Happy cicusmakin'

HMMO
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 21. 16:05
 
 
Bocsi, hogy már kétszer kérdeztem. :)
Legközelebb jobban figyelek. Az zavart meg, hogy azt hittem kölest, vagy rozst casingeltél. Asszem én is kipróbálom, bár először rozsos sütit terveztem (de az még nem jött össze).
Még arra lennék kíváncsi, hogy a caingnél is van-e több flush, mint a sima PF sütiknél.
Ma dunkoltam az egyik Pf sütit, de most utána megforgattam vermiben is. Jól néz ki, és nagy reményeket fűzök hozzá.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 21. 15:38
 
 
a 3008. hozaszolasban leirtam mindent :) koszi a valaszt!
most van egy 8 sutis casingem kivancsi vagyok mi lesz belole!

egyebkent most ugy nedvesitem a casinget, hogy fogok egy steril fecsit, teszek bele 1% peroxidos vizet es ezt igy csopogtetem a vermire, oda ahol nem no gomba, es a gombak tovenel levo vermire.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 21. 15:21
 
 
Cambo: max egy hét. Még annyi se.
Leírnád nekünk, hogy milyen fajta, és hogy miből csináltad.
Mellesleg überfaszán néznek ki!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 21. 15:18
 
 
Kukta helyett pasztőrizálhatsz is. Forrald vízben vagy hevítsd sütőben! Én a helyedben inkább így csinálnám, mint h2o2-vel. Véleményem szerint a h2o2 (főleg a 3%-os) önmagában nem fog minden baktériumot elpusztítani a táptalajban. Hogy zárt közegben mennyi idő a bomlása? Na, ez egy jó kérdés. Passz.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
cambo2007. március 21. 15:15
 
 
nah, most ugy nez ki minden rendben van. szepen fejlodnek a gombik.


http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/070321_140359.jpg

http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/070321_140345.jpg

http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/070321_140323.jpg

http://i104.photobucket.com/albums/m169/cambo_pc/070321_140435.jpg

szerintetek hany nap a szuretig?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. március 21. 15:07
 
 
Hidrogén peroxid roncsolja a micéliumot, ha beoltod akkor nagy valószínűséggel megfog halni a micélium.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. március 21. 14:53
 
 
azért mert nincs kuktám... és nem is lesz a közeljövőben... tecsük fel hogy csinálok egy sütit a szokásos módon viszont a víz amit használok hozzá gyakorlatilag 3%-os h2o2 oldat... és ezt akarom sterilizálni... tehát azért akarom beoltani őket, hogy sterilebbek legyenek... aztán ha kész utánna jöhet az LC. Úgyhogy a kérdés továbbra is, hogy mennyi idő alatt bomlik le a h2o2 3%-os oldata... mennyi idő után olthatom a sütiket...?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
Sárkány hátán2007. március 21. 14:36
 
 
Miért akarod hidrogénperoxiddal beoltani a sütijeidet?
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
peteres2007. március 21. 11:10
 
 
sziasztok!egy kérés,légyszi szavazzatok a kertpont.hu oldalon a baloldali sávban az"Amit a sziklakertről tudni kell" című cikkre!Nagyon köszönöm!!
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. március 21. 11:07
 
 

Üdv ismét!
Valaki legyenszives mondja meg, hogyha h2o2-vel szerném beoltani sterilizálás előtt a sütikéiemt, akkor mennyit kell várnom, hogy lebomoljon a 3%-os oldat? mert nem szeretném az LC-met elpocsékolni...
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 21. 06:32
 
 
:D

Ezt ismertem, de köszi. :)
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. március 21. 00:45
 
 
sorry benéztem a dolgot :(
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
lacicybin012007. március 21. 00:30
 
 

Hali móricz!

Én úgytudom, hogy a már kész táptalajt összekeveri még egy jó nagy adaggal és azt teszi egy gödörbe ami ne legyyen túl mély maximum 1 ásónyom.

de itt irnak a termesztéséröl is:
>http://www.lycaeum.org/languages/hungarian/HunMus/Psilocybe_Azurescens.html
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
moricz2007. március 20. 17:07
 
 
Szasztok

Egy ismerősöm "agaricus Cubensist-t" akar termeszteni kint a nyáron. Nincsen valakinek ismerőse aki csinált már ilyet.Egyszerű módszerek érdekelnék csak legyen kint is neki.

Szal valami tek kéne milyen mélyre ásson mivel takarja meg ilyesmi.

Vagy valami info a Shroomeryn kívűl.

Thx
Móricz HMMO
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
S á M á N2007. március 20. 16:46
 
 
Vízben forralhatod. Sokan párna huzatot használnak de bármit használhatsz befőtes üveg is megteszi vagy egy erős zacskó.
 

 
 
>>> Gomba termesztés <<<
pshyFarmer2007. március 20. 13:37
 
 
Sámán! nagyon jó ötlet a trágya! nagyon falja a kettes mici! jó ugy ha vizben felforralom?
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 5690)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!