|
Legfrissebb hozzászólások (2853 - 2862) (Témakör: Salvia Divinorum)
| | | | | | | | | | szerintem a salvia közel nem olyan trippy a felszínen, mélyebb szinteken pedig valószínűleg nem tudsz mozogni sem - és nem is akarsz...
ettől függetlenül egy jó fizikumban lévő vigyázó kötelező. |
| | | | |
| | | | | | | | | | medox21:
Te próbáltad már egyáltalán a salviát? Nem akkora gáz, ha nem és csak féltesz minket. Én speciel amikor olyan szinten vagyok, amit szerintem Te "szétütésnek" titulálsz, akkor megmozdulni se vagyok képes, nem hogy ablakokon ugráljak ki. Amikor meg képes vagyok mozogni, akkor is minden más van az agyamban. Persze nem ismerem a lelki világodat, csak egyre meghökkentőbb dolgok jönnek elő a salviával kapcsolatban ebben a topicban... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Tisztelet! Nem nagyképűségből mondom nektek ezt , tapasztalatból beszélek. Én azt mondom tapasztalataim szertint hogy a kivonattal jobb kicsit vigyázni. Főleg ha először nyomsz kivonatot. Eszméletlen durván szétüti az agyadat és még olyana dolgokat is képes vagy vele megtenni amikre sose gondolnál. ( gondolok itt az erkélyröl leugrom mert az milyen jó szitura :S ) Szóval tényleg jószándékból tanácsolom hogy csak óvatosan. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Az alkoholos próbálkozásom nem sikerült, legközelebb acetonnal csinálom. Ha teljesen elpárolog az oldószer elvben nem kéne gondnak lennie. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Szia!
Konkrétan salviával még nem csináltam ilyet, csak más növénnyel. Az alkohol egy idő után magától is elpárolog, de rá lehet segíteni a folyamatra némi hőhatással (pl. sütőbe rakod 100-150 fokon amíg el nem párolog, stb.) Elvben mikró is jó lehet, de én nem használnám, mert sztem ott könnyen kialakulnak forróbb pontok (legalábbis a popcorn általában így ég oda :). Arra kell figyelni, hogy az alkohol elég gyúlékony, ezért főleg ha nyílt lángot is használsz, akkor óvatosan, mert ha begyullad, akkor kárba vész az egész.
Pontosan nem tudom, salviában milyen anyagokat old ki az alkohol, de kendernél pl. egy kevés sűrű ragacsos odaszáradt trutyi marad az edény alján az elpárolgás után. Tehát ekkora mennyiségű salviánál sztem reális lehet a "minimális lerakódás az üvegedény alján". Valszeg javíthatod az oldódást azzal, hogy az áztatás után egy újabb adag alkohollal megismétled a folyamatot, hogy a maradék anyagokat is kioldja, azt összeöntöd az másik adag alkohollal, és utána párologtatod el. |
| | | | |
| | | | | | | | | | "növekedési csúcs is egészséges" nah ez már csak múlt idő :(:(:(
nah mind1 hátha rendes a "bácsi" akitől rendeltem és küld mégegyet... |
| | | | |
| | | | | | | | | | jó partyba SEMMI nem kell ;) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Orion:
Én se olvastam még ilyenről. Viszont adott volt a lehetőség, és gondoltam egyszer mindent ki kell próbálni... :) Egyetértek, hogy nem partyba való kellék... Oda más kell :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Sziasztok!
Sztem gondom hasonló lesz tripster- éhez... :D azaz 1 hónapos növényem 2 hete lett átültetve és kirakva a teraszra de nem nő tovább :D atka ellen lett lefújva de van rajta 5 levél szal 2 hétig nem kénne állnia... a növekedési csúcs is egészséges... szal nem értem mi lehet a gond. valakinek vmi ötlet? |
| | | | |
|