 | 
Legfrissebb hozzászólások (2453 - 2462) (Témakör: Hajnalka)
 |  |  | | | |  |  |  | | csíráztatótál?2-3 nap alatt működik... (általában) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | --64: Inkább áztasd le a héját, azzal egyben lecsekkolod nekünk, elmarad-e a foxolás nálad is. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | megpróbálom teljesen finom porrá őrölve, majd beszámolok... :] |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ja, a fehér éretlen mag zöldje is jó, és ha lefagyasztasz 1 adagot, akkor bármikor fogyasztható. Szerintem érdemes rászánni egy kis időt, hogy elkerüld a hajniundort és a foxingolást. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ja akkor vágom. Én fehér, még be nem érett hajnikkal csináltam ezt. Szó mi szó, kijön belőle a lényeg, de macerás, macerás, macerás. Persze van akinek ennyi simán belefér, mint alternatíva ott van bárki számára. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nem, de ha egy kicsit összenyomod a magot, akkor a cucc kicsúszik a héjjábol. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Hamupipőkéknek biztos jó, vagy magától levállik a külső héjj? Azé nem túl nagyok a magok. 300at megpucolni...vagy ha már csírázik akkor lepattan róla? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Hmm, ha egynapi áztatással elkerülhetö a rosszullét, akkor ez egy igazán egyszerü és nagyszerü ártalomcsökkentési módszer. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ha 1 hétik ázik (víz alatt) akkor elrohad a mag. De ha 1 napig ázik, akkor is már könnyen meghámozható. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Stanley: Szerinted mindenképpen kell a csíráztatás, vagy esetleg elég az egyhetes beáztatás? |
| |  |  |  |

|