|
Legfrissebb hozzászólások (2433 - 2442) (Témakör: Hajnalka)
| | | | | | | | | | Új módszer darált hajni evéshez! Tegnap találtam ki, nem rosszabb mint az eddigiek, sőt: MÉZ! Soksok darált mag, rá soksok méz, jól összekeverni és nyamm! Figyelem! Nagyon undorító színe és állaga van az egésznek, de a méz ize elég erős és elnyomja a hajniét, továbbá az összes kis "porszemet" körülfolyja (hogy kell ezt leírni? :D), fullra mint a kapszulás módszer, csak morzsánként! :) Aztán kiskanálnyi be a szájba, gyorsan lenyelni és rá kis ásványvíz. Nekem eddig ez volt a legkellemesebb.
pisz |
| | | | |
| | | | | | | | | | csak a belső csomagolást hoztam el... az meg fehér! ;-) de nemsokára meglátjuk... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nézd meg a csomagolásán. :P |
| | | | |
| | | | | | | | | | az hagyján, hogy garafarm, meg greenway, de a corában hegyekbe áll egy 3. fajta mag is. sajna nem tudom a márkáját, de hoztam belőle 3at. majd meglátjuk... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Sziasztok!
Pár óra leforgása alatt sikeresen végigolvastam az egész fórumot. Minden ami érdekelt volna, arra minimum 3 variáció volt, kinek így volt jó, kinek úgy volt jó. Ma bevásároltam 8 csomi garafarmot. Most vki olyantól szeretném megkérdezni hogy ez tényleg szarabb-e mint a greenway, aki már mindegyikből kajált és lehetőleg azonos körülmények között azonos mennyiséget. Tehát akinek konkrét összehasonlítási alapja van, nem pedig az egyik bejött neki és akkor a másikat leosztja.
Köszi! |
| | | | |
| | | | | | | | | | Ezúton szeretném minden kedves DAATH fórumozónak megköszönni a fáradozását, amiért megtekintette a honlapomat és kimerítő kritikát írt róla, amelynek alapján én azonnal javítottam mindent! Külön köszönet azoknak, akik fáradhatatlan lelkesedéssel több, részletek kritikát is megfogalmaztak.
Köszönöm! |
| | | | |
| | | | | | | | | | Tegnap véletlen ezt ettem... Mi úgy hívjuk: keksztekercs hami-nyami : ) mindenféleképpen érdemes kipróbálni! (remélem most nem ütkozöm az irányelvekbe : ) van benne kávé is, meg citrom... |
| | | | |
| | | | | | | | | | vannak olyan sütik is, amiket nemhogy sütni, hanem hűteni kell fogyasztás előtt. Ilyen pl. egy jellegzetes "kókuszos tekercs", ami kókuszdarálékból, darált háztartási kexből, meg még egy-két nagyon alap összetevőből készül, és (sztem) k*rva finom :] ha érdekel akkor megkérdem drága édesanyámat, hogy ő hogyan készíti... |
| | | | |
| | | | | | | | | | hőre bomlik? na akkor az újdonsült 5letemnek, hogy sütit csinálok (spanyolviasz.. :P), ezennel annyi is.. |
| | | | |
| | | | | | | | | | 2 csomi égszínkék és 1 sima garafarmos hajnimag hatása 6:30-as fogyasztással, kb 8-as első hatásokkal, megdarálva, tejbe keverve mostanra kezd lanyhulni. semmi különös nem volt, bár különösen jó volt egy kis goát hallgatni, meg nézni ahogy a tv fénye megtörik a tető nélküli discmanben pörgő cd-n. de semmi gyomorháborgás, mondjuk 1 után már nem ettem semmit... kár hogy hő hatására könnyen bomlik a hatóanyag, mert a teába főzés vonzó alternatíva lett volna. Ültetni mikor érdemes? vagy szobanövénynek mindegy? a zacsira 3-4. hónap van írva, meg hogy a 9.hónapra fejlődik ki rendesen. szobában, rendszeres gondoskodással gyorsabban fejlődik, nem? egy magról egy növény kb. hány magot "terem"? ha valaki tudná... |
| | | | |
|