|
Legfrissebb hozzászólások (2413 - 2422) (Témakör: Gomba termesztés)
| | | | | | | | | | Hát gondolom hogy kiöld belőle azt, ami nem kell, de megmaradjon, ami kell, de nem tudom, lehet, hogy ez a 60 fok kevés hozzá, szerintem inkább olyan 70-80 fokra kéne Vagy pasztörizálni, felfűteni 80 fokra, aztán hirtelen lehűteni |
| | | | |
| | | | | | | | | | mért kell a szalmát 60 fokon sterilizálni?? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Először magon, a Fabio (aki csinálja a FSP-et) ezt írta a kérdésemre, hogy milyen magon érdemes: "You can use mais, millet, wild birds seeds(=WBS)!"
Aztán ha ezt befonta, akkor faforgács+fűrészpor Amúgy a linken, amit írtam, azt hiszem van tek hozzá, meg az FSP fórumban is |
| | | | |
| | | | | | | | | | a laska micéliumát mijen táptalajon lehet tenyészteni? |
| | | | |
| | | | | | | | | | hola:Ajánlott levél, bélelt boríték, alapos csomagolás (újságpapír jó vastagon). |
| | | | |
| | | | | | | | | | szerintetek az para, hogy levélben küldöm a zsét a smartbotanics-nak,de mivel 67 euro, így van 1 fémpénz is a borítékban? |
| | | | |
| | | | | | | | | |
golden teacher re gondoltam egészen pontosan, valakinek van esetleg tapasztalata, hogy mit szeret? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Ok, rajta leszek az ügyön, most első lépésként összeírom, hogy mik kellenek, aztán valamelyik nap elmegyek bevásárló körútra |
| | | | |
|