|
Legfrissebb hozzászólások (2123 - 2132) (Témakör: Gomba termesztés)
| | | | | | | | | | Hát azt tudom, csak az a gond ,hogy a sterilizált viz ömlött ki igy gyorsan csapvizet töltöttem a helyére ,viszont az már nem volt kifőzve...szóval az olyan viz ahogy a csapból kifolyik és én vagy bárki megissza...szóval SÁMÁN szerinted igy hány % esély van rá h meguszom csúnya elszineződés nélkül?? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Teljesen mindegy miylen víz. Ha sterilizálva van akkor nincsen benne baktérium. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Én olvastam az egyik oldalon, hogy nem annyira para a csapviz,de a tuti kedvéért ajánlatos kifőzni v destillált vizet használni..ok akkor most mekkora az esély h elbasztam az egészet?? (remélem 80% alatt van) |
| | | | |
| | | | | | | | | | csapvíz maga fertő,baktériumok melegágya |
| | | | |
| | | | | | | | | | A lenyomatból kb mekkora részt vágjak le és kaparjak le 1 fecsifez és az mennyi süti szúrására jó? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Spórafecsizés közben kilöttyent a steril viz,és csapvizzel rögtönöztem...gondolom ,hogy az para lehet de mégis mennyire nagy a veszély? Gondolom a csapviz nincs azé tele spórákkal-bacikkal (csak azt isszuk mi is) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Köszönöm Sámán.Majd tudósítok,hogy mi az ábra :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | annyi ideig várta ismerősöm kisöccse a választ a rozsos üvegek rázásával kapcsolatban, hogy már nem lehet rázni :D na mind1 :D |
| | | | |
| | | | | | | | | | bocs, nem: ! hanem: ?
thanks & peace
live & learn
Cucen |
| | | | |
| | | | | | | | | | hi S á m á n!
küldenél egy rövid leírást a gomba kultiválásáról az új freemail címemre!
előre is köszönet, mr.cucen@freemail.hu |
| | | | |
|