|
Legfrissebb hozzászólások (20411 - 20420)
| | | | | | | | | | Komoly installációkra készteti az embert a probléma megoldása, az biztos... :) (Saját installációm készítése közben, viszont mindig eszembe jutott a dolog a chips-ről. Vagyis, ha nyitva hagyom a zacsit, néhány órán belül annyi vizet szív magába, hogy elveszti élvezeti élményét, de ha visszahajtom a zacskó száját, és úgy rakom el, hetekig friss marad. Ez azt jelenti, hogy hiába marad a zacskóba némi levegő, pára, nem elég ahhoz, hogy károsítsa az anyagot. A gombát sem tárolnám tovább, mint a csipszet, sokkal egészségesebb étek ez, így nem nagyon aggódom, csak elfogy, és nem fog rámrohadni... nyugtatom magam) |
| | | | |
| | | | | | | | | | 732. Deadness
A fehér, apró szemű sóhoz hasonlítóhoz képest érdekelne, hogy melyik a jobb vétel... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Üdv. Ez részben off-topic, de másrészt ide is tartozik.
Néhány ismerősömmel tervezzük a szokásos őszi Pilisi kirándulásunkat, melyet 12-13án fogunk megejteni. Szeretnék meginvitálni 8-10 szabad embert egy kötetlen 2nap-1éjszakás Pilisi kirándulásra. A szállás egy kulcsos házban megoldható, ha megvan a létszám.(nagyon olcsó 5-700Ft/kopf) ÉRdeklődöket várom.
Üdv, samanritual |
| | | | |
| | | | | | | | | | áá mostanra már habzott is, hidrogen peroxid nem segitett = kuka |
| | | | |
| | | | | | | | | | Hmm, nem is gondoltam volna, hogy a Youtube-nak van ilyen regionális blokkoló genyája. Pedig egy sima YT linknek tűnik.
http://vimeo.com/24833638
Innen csak megy. |
| | | | |
| | | | | | | | | | van esetleg valaki köztetek aki gyakorlati tanácsokkal tudna ellátni a főzet valamely formájának elkészítésével kapcsolatban? :) jól jönne egy kis segítség... |
| | | | |
| | | | | | | | | | A sárgás methylone rendben van. Picit talán agresszívabb, mint a barnás (nem annyira "lágy" a bodyhigh), de rendben van. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Paty, ezt Magyarországon nem lehet lejátszani... :( |
| | | | |
|