|
Legfrissebb hozzászólások (1793 - 1802) (Témakör: Hajnalka)
| | | | | | | | | | És azt nem tudod véletlenül hogy a virágnak milyen mellékhatásai vannak? Mennyit kell belőle szedni? De szerintem a főzés az nem tesz túl jót az lsa-nak!!! Max áztatás. ;-) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nem,a virág is.Ki lehet főzni,stb.. |
| | | | |
| | | | | | | | | | sziasztok! Jutott eszembe még egy kérdés! Lehet hogy már elhangzott és igazán nem is olvastam túlzottan utána de csak a magok tartalmaznak lsa-t? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Oké köszi a segítséget, bár sajnos már nincs rá szükség, mert szakítottam a lánnyal :S:S:S. De azért majd legközelebb ezt a módszert fogom használni. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Mármint hogy alkaloidnak számít e ? Persze. Egyébként meg osztom a "segít kioldani" álláspontot. |
| | | | |
| | | | | | | | | | (dehosszút pislogtam, na mind1) szerintem annak |
| | | | |
| | | | | | | | | | A savas közeg segít kioldani az alkaloidokat. De az LSA annak számít? |
| | | | |
| | | | | | | | | | a citrom a hajnalka-szósznak csupán ízesítője, hogy ne egy okádékot igyál, hanem limonádét (szép barnásszürkét). ezért csak az áztatósdi után alkalmaztatik. |
| | | | |
| | | | | | | | | | nem értek hozzá ebben az esetben, de az ecetet(ecetsav) ruhafestésnél színfogónak ajánlják, acitromot pedig bizonyos kajákba azért teszi az ember, hogy lassabban főljön ki egy íz, vagy lassabban puhuljon pl egy hús míga többi beéri a rottyanással. vagyis a savban lehet valami... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nekem a citromos oldat nem jött össze. Nem tudom miért, ezért én megmaradtam a jól bevált megevős módszernél. Az mindig OKs volt. |
| | | | |
|