|
Legfrissebb hozzászólások (1783 - 1802) (Témakör: Hajnalka)
| | | | | | | | | | Én meg csináltam pár hajni csomagolásról képet, persze szeretném még bővíteni(csomagolás adatbázis), mert látom csomagolásokról nincs sok kép, ami segítené a hajnis társainkat. Mindjárt kérdés: Én ezekhez jutottam, valaki próbálta már? jók ezek a magok? Itt a tárcím: http://www.highsky.freeweb.hu/ |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nem, az oldal nem sajátom, a credit egy bizonyos Corthezz nevű arcé. Köszönjük! :]
És töltsetek bele minél többen! |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nagy ötlet :D (rögtön ki is egészítettem az adatbázist egy-két forrással)! Egyébként te csináltad az oldalt ? |
| | | | |
| | | | | | | | | | (szerintem a légyölő kockázatosabb) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Szevasztok! Az előző kérdésem már szerencsére tárgytalan. A hajnival nem kisérletezgetek többet mivel sok a macera meg a mellékhatás. Azt hiszem a légyölő verhetetlen! ;-) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Srácok! Most szüreteltem a második friss adag hajnimagot! Tud nekem valaki tuti módszert ajánlani? Valami olyat ahol nincsenek durva mellékhatások. Ha van ilyen azt légyszíves részletesen írjátok! Köszi. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Hőre az LSA valamint az LSD is bomlik. |
| | | | |
| | | | | | | | | | A főzés nem tesz jót az LSA-nak? A hő miatt? Vagy hogy érted? Csak mert egyszer én melegszendvicsre szórtam a darált magokat, így tök könnyen megtudtam enni és semmi gyomorbeli problémám nem volt vele. Végülis éreztem a hatást, főleg akkor amikor úgy láttam, mint ha a fürdőszoba mozogna :) Csak lehet, hogy gyengébb volt a hatás, de az is lehet, hogy túl korán bealudtam, mert nemsokkal utána lefeküdtem az ágyba. És épp ezért kérdezném meg valakitől, aki biztosan jól tudja a választ, hogy hő hatására a LSA gyengébb, vagy kevesebb lesz a magokban?
Előre is köszi az információt. Üdv mindenkinek és élményekben gazdag flashelgetést kívánok :) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Gondolom hideg vízben kell áztatni,esetleg kis citromsavval.De a mag jóval potensebb,szerintem csak HWB-nél érdemes a virágokkal foglalkozni. |
| | | | |
| | | | | | | | | | És azt nem tudod véletlenül hogy a virágnak milyen mellékhatásai vannak? Mennyit kell belőle szedni? De szerintem a főzés az nem tesz túl jót az lsa-nak!!! Max áztatás. ;-) |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nem,a virág is.Ki lehet főzni,stb.. |
| | | | |
| | | | | | | | | | sziasztok! Jutott eszembe még egy kérdés! Lehet hogy már elhangzott és igazán nem is olvastam túlzottan utána de csak a magok tartalmaznak lsa-t? |
| | | | |
| | | | | | | | | | Oké köszi a segítséget, bár sajnos már nincs rá szükség, mert szakítottam a lánnyal :S:S:S. De azért majd legközelebb ezt a módszert fogom használni. |
| | | | |
| | | | | | | | | | Mármint hogy alkaloidnak számít e ? Persze. Egyébként meg osztom a "segít kioldani" álláspontot. |
| | | | |
| | | | | | | | | | (dehosszút pislogtam, na mind1) szerintem annak |
| | | | |
| | | | | | | | | | A savas közeg segít kioldani az alkaloidokat. De az LSA annak számít? |
| | | | |
| | | | | | | | | | a citrom a hajnalka-szósznak csupán ízesítője, hogy ne egy okádékot igyál, hanem limonádét (szép barnásszürkét). ezért csak az áztatósdi után alkalmaztatik. |
| | | | |
| | | | | | | | | | nem értek hozzá ebben az esetben, de az ecetet(ecetsav) ruhafestésnél színfogónak ajánlják, acitromot pedig bizonyos kajákba azért teszi az ember, hogy lassabban főljön ki egy íz, vagy lassabban puhuljon pl egy hús míga többi beéri a rottyanással. vagyis a savban lehet valami... |
| | | | |
| | | | | | | | | | Nekem a citromos oldat nem jött össze. Nem tudom miért, ezért én megmaradtam a jól bevált megevős módszernél. Az mindig OKs volt. |
| | | | |
|