| Hali! (2/3) Bocsi a hatásszünetétrt.. :( Aha , elég lesz , sőt ,talán még sok is.. mármint sok folyadék.. kb 2-3 decinek elégnek kellene lennie az egész oldatnak ,de nincs semmi baj , így is jó , max többet kell innod. :)
Hatóanyag kontra gyártó. nagyon minimális eltérés lehet,ámbár ha jó fajtát veszel , nem észrevehető.
Zugvegyészet , folytatás:
8.A darálékot ted félre , sötötben hagyd állni ,minnél nagyobb felületen terítsd szét, a sebbenzinnek teljesen el kell párolognia, ha ez megtörténik, _teljesen_ szagtalan lesz. A sebbenzint tedd el, még egyszer felhasználható , ha elég , meg ha ugy ítéled meg. A darálékot _ne_ edd meg! A sebbenzint _ne_ idd meg!! 9.A Teljesen kiszáradt darálékot tedd egy tiszta , száraz falkonba , befőttes övegbe ,vagy valami hasonlóba, önts rá tiszta alkoholt, nem fogod meginni , a mennyiség inkább a párologtatás idejére lesz hatással , inkább többet önts mint keveste, kb ez is lepje el a masszát. Rázd, keverd össze.Zárd le az edényt. 10.Hagyd állni sötétben , légmentes helyen három napig, ha több ,az sem baj. Közben gyakran rázogasd , keverd. 11.Ha letelt az idő , szűrd le , az alkoholt tarts meg , a masszát kidobhatod, vagy elteheted emlékbe a vitrinbe, vagy elajándékozhatod valakinek szülinapjára, ballagási ajándékként ,miegymás , izlés szerint xD Én mindenesetre kidobom a kukába. 12.Opcionális : adhatsz hozzá tiszta aszkorbinsavat (Gyógyszertárban kapsz., Az egyik világhírű vegyészünk nobeldíjat kapott a felfedezéséért)Ez meggátolja ,hogy a levegővel érintkezve a hatóanyag lebomoljon. 13. Az alkoholt tedd egy szélesebb , de sima felületű , és nyitott edénybe (kompótos tál , pudingos pohár pl) és hagyd magára, sötét, lehetőleg pormentes helyen .. az alkohol mennyiségétől függően több -kevesebb idő alatt elpárolog éés amikor már csak kevés van .. nagyon leülepedett az alájra, ki tudod kaparani. 14. Miután kikapartad, kissé még alkoholos, de ha vízben (amiben jól oldódik feloldod.. beveheted.. 15. Véeményt írsz ide nekem ,hogy működöik -e vagy sem. 16. Kellemes utazást kívánunk :D
dj30 |
| |