DAATH

Az emberek tudatlannak születnek, nem ostobának; ostobává az oktatás teszi őket.

Bertrand Russell

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

DCorso


Létrehozás ideje:

2002. április 1.


Utolsó hozzászólás:

2021. április 7.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

136910 letöltés
3485 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Hajnalka

DCorso, 2002. április 1.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Hajnalka témájú részletes információk az Anyagismertetőkben, a Könyvtárban valamint a Hajnalka64 oldalon találhatók.

 
3369. facombkivammá2013. június 20. 23:37
 
 
gardenofeden1200:
Erowiden és egyéb oldalakon összevadászgatott infóim alapján 3 dologtól érdemes kímélni az LSA-t: napfény, meleg és a vele könnyen reakcióba lépő anyagok. Ez utóbbiakhoz tartozik a klór is, amit kis mennyiségben tartalmazhat a csapvíz is, valamint az aceton (ez pedig a kioldásos technika miatt érdemes szem előtt tartani).
Bár olvastam egyes élménybeszámolókban, hogy teát készítettek a magokból de ezt a módszert kissé rizikósnak tartom.
A hányingert és/vagy hasmenést szintén három dolog okozhatja: a peszticidek (ezt csak olyan magok felületén található, amit kezeltek vele, de hogy melyiket gyártó kezeli a magokat ilyenekkel, azt nem tüntetik fel a csomagoláson...), a cianogén glikozidok és a szaponinok. Ez utóbbi kettő eltávolítható szerves oldószerrel (pl. sebbenzin/petroléter, de az aceton is ide tartozik, csak ugye az reakcióba léphet az LSA-val.)
Én a fogyasztáshoz mindenképp kivonatolást ajánlok, nyersen vagy akár darálva is elrágcsálva undorító ízt fogsz érezni, és mondjuk ha valamennyi mondjuk odatapad a torkodra, az instant hányást fog okozni :D
Ha nem akarsz rizikózni szerves oldószerekkel (ami érthető, mert nem csak robbanékonyak, de a gőzüktől is igen könnyen meg lehet bódulni :D), akkor ezt a módszert ajánlom, nekem tökéletesen bevált: (viszont arra felhívom a figyelmed, hogy ne dolgozz nagy mennyiségekkel, 200-300 mag bőven elég, talán még sok is)
1. Először is szerezd be a hozzá kellő eszközöket:
- értelemszerűen a magok :D
- desztillált víz (gyógyszertárban lehet kapni, egy kicsit húzós ára van, olyan 1000-2000 Ft körüli árra számíts. A fentebb leírtak alapján mindenképp desztvízzel érdemes kivonni, a csapvíz nem elég megbízható)
- kávé- vagy mákdaráló (ha nincs , mindenképpen szerezz be egyet, nem olcsó mulatság, de életed végéig elkísér :D)
- edény, ami nem engedi át a fényt (úgy is megoldható, hogy egy dunsztosüveget körbetekersz alufóliával)
- tömény szörp, amivel jobb ízt kölcsönzöl majd az "italnak"
- citrom(lé)
- szűrő
2. Fénytől védett helyen daráld le a magokat mákdarálóval vagy kávédarálóval, lehetőleg a legfinomabb porrá -> citromsárgás-barnás anyagok fogsz kapni, jellegzetes szaggal
3. A fedett üvegbe (én egy sötétkék műanyag edényt használtam) önts desztillált vizet (100 maghoz kb. 1-másfél liter desztvíz elégséges), és tegyél bele 5-6 csepp citromlevet (sűrített citromlé is jó, vagy kifacsart citrom leve is), ez azért fontos, hogy a magokban lévő bázikus alkaloid, tehát az LSA, vízoldható sót képezzen a citromsavval
4. Tedd bele a ledarált magok porát az előbb említett üvegbe, és fedd le a tetejét, a lényeg, hogy levegő és fény ne érhesse
5. Tedd be az üveget egy hűtőszekrénybe egy napig (ez alatt az egy nap alatt rendszeresen rázd fel, én óránként egyszer shakeltem :D)
6. Miután letelt az egy nap, egy sötét és fénytől védett helyen szűrd át az alkaloid tartalmú desztvizet egy pohárba vagy termosztátba vagy amiből meg akarod inni -> egy sárgás-barnás, nem túl áttetsző folyadékot fogsz kapni, ne ijedj meg a színétől :D
7. Dobd el a megmaradt magdarálékot (legjobb lehúzni a WC-n, mert nagyon hamar megpenészesedik :D)
8. A pohárban lévő cumóhoz adj annyi szörpöt, amennyi elnyomja az ízét, annyira sok nem fog kelleni
9. Drink&trip :D
A hatás nálam nagyon gyorsan jelentkezett, mondhatni még le sem ért, de már éreztem a kisebb jeleket, amik arra utaltak, hogy nem basztam el :D De a csúcsig még legalább 2-3 óra eltellett, viszont elég sokáig tartott.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (7 írás)

Bíró: Első hajni trip (2011)

Csőgáz: Elhullás „Hajnival” (2002)

Dimension: Az egóm fuldoklása (2009)

Fullspeed: Hajnalka az időn túl (2007)

Ivy I: Divináció Hajnival (2003)

Mr.Bungle: Mikrofonpróba a pszichedelia országában (2006)

Zoli: Hajnalka (2007)


Kapcsolódó beszámolók / külföldi (fordítások) (3 írás)

Cynosure: Gremlinek Grimasza (2010)

JGZotU: Skizofrénia kiváltása és a jelentőség-mérőm kikapcsolása (2006)

Learner: Asszonyság, ÉN VAGYOK, Kutyaember, Hűtő Szellem (2006)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!