DAATH

Az igazi vallás nem észbeli vallás, de az igazi vallás nem ellenkezhet az ésszel.

Lev Nyikolajevics Tolsztoj

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

rizsamatyi


Létrehozás ideje:

2003. december 15.


Utolsó hozzászólás:

2005. március 14.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

25418 letöltés
2000 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Aktuális archívum 1001-2000

rizsamatyi, 2003. december 15.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
1489. nlwarez2004. július 15. 15:02
 
 
Én debreceni vagyok, és ez jött minap a BP-i VIII kerületi ügyészségről:" HATÁROZAT lefoglalás elrendeléséről. a kábítoszer élőállításához használt anyaggal visszaélés bűntette miatt indított bűnügyben....blablabla....ragszámú kűldeményt lefoglalom.......blabla Indoklás: ......2004.május10.napján(azaz 2honapja-ez én tenném hozzá) vám elé állított blabla postai küldemény tételes vámvizsgálata során megállapította, hogy a csomagot ismeretlen személy(!) adta fel AMSZTERDAMBAN,címzettje:én........blabla....a tételes vizsgálat során az alábbi dolgok kerültek elő: -1 db bruttó780gramm tömegű levehető tetővel ellátott zárt átlátszó műanyag dobozban láthatóan GOMBA spórával átszőtt növényi magvak. A műanyag doboz karton burkolatán az alábbi feliratot tartalmazó színes nyomtatású papírszalag:Mushroom Growkit-Mexican Psylocibe Cubensis, melynek fantázianeve:Inner Visions.
-1 csomag, 5szemet tartalmazó lezárt papírtasakban lévő növényi mag, amely csomagolása felirata szerint:Hawaian baby Woodrose.
-satöbbi,satöbbi
-2 műanyag fóliába zárt csomagolásban lévő 6db-os "ice" feliratú papírszerű burkolatban lévő párnaszerű csomagok, melyek a doboz alján voltak megtalálhatók és vélhetően a gomba spórával beoltott magvak szállítás alatti hűtésére szolgálnak.
A rendelkezésre álló adatok és a vámvizsgálat befejezését követően elvégzett "gyorsteszt" alapján a csomagban lévő dolgok felhasználásával az ún:Mexikói Csodagomba termeszthető, melynek a hatóanyaga a psilocybine.
A psilocybine a 142/2004.(IV.29.) Korm.rendelet szerint pszichotróp anyagnak minősül.
A fenti cselekmény a Btk.283/A.§(1)bekezdésébe ütköző kábítószer előállításához használt anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja megállapítására alkalmas.(na ez egy szép mondat bazmag)
A Be.151.§.(4)bekezdés alapján a címzettnek még nem kézbesített postai küldemény lefoglalását a vádirat benyújtásáig az ügyész rendeli el.
.....blabla.....egyéb formai baromságok."
NNNa, gondoltam erről nektek is tudni kell. Csak annyit tennék hozzá hogy szép egy kormány! Unió mi? Ahonnan rendeltem a dreamstore.nl, ezt a Growkit-et csak uniós országokba küldi ha rendelsz, figyelembe véve a helyi jogszabályokat is. Amúgy ez az egyik legnagyobb és legrégibb smartshop hálózat Amsterdamban. Ha bármi fejlemény van, leírom egyből.

 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!