DAATH

Maga az értelem is hit kérdése. Hiten alapul, ha azt állítjuk, hogy gondolatainknak bármiféle köze van a valósághoz.

Gilbert Keith Chesterton

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Herbalife


Létrehozás ideje:

2002. október 29.


Utolsó hozzászólás:

2020. június 14.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

131562 letöltés
944 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


H E R B A L H I G H S

Herbalife, 2002. október 29.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

A témakörben szerepő növényekről részletesebb információt
Adam Gottlieb: Pszichoaktív növények című könyvében találhatsz.


SPICE és egyéb "füstölők": cikk és linkek

 
530. herbalhero2009. július 28. 23:54
 
 
Egy par dolog Spice-al kapcsolatban.
Mikor a Spice kiagyaloja szabadalmaztatta termeket es eladta azt egy angol cegnek a Spice termekek semmilyen hozzaadott cannbionidot sem tartalmaztak. A termek osszetevoi 100%-ban novenyi alapanyagokat tartalmaztak es a Gold tagig bezaroan ez a mai napig is igy van.
Eveken keresztul igy is fejtorest okozott a vezeto kereskedok koreiben az osszetetel megtalalasa es a legtobbjuk komoly penzeket aldozott azert hogy szembesuljon a tennyel: nem talaljuk! Valami mas is kell hogy legyen a biliben! Pedig nem volt igazuk! Ma mar koztudott herbal termek keszitok koreiben hogy mi a Spice silver es gold kulcsa es ez nem a JWH-018 nem az uj "veszedelem". Ez a dicsoseg megmaradt csakis a Spice diamondnak. A Spice silver es gold meg meguszta a kiemelkedo figyelmet hiszen hatasaikat tekintve bar egyertelmuen pszichoaktivak elmaradnak egy jo minosegu marihuana hatasai mellett a tarsadalom kalapacsa nem is sujtott le ra, nem lett belole kozellenseg. A Spice diamond volt ami megvaltoztatott mindent hiszen gyakorlott pszichonautak is fejre tudtak allni egy jo adag diamondtol. Ez mar sok volt es a termek alairta halalos iteletet bevizsgaltak,megtalaltak, betiltottak.Itt is, ott is amott is!
A Spice silver es gold is aldozatul esett pedig egy nagyon jol megkomponalt herbal termek ami hal istennek mas termekek formaiban is tovabb el. A JWH kulonbozo fajtait egy humusz fajta vizsgalata soran fedeztek fel mivel eszrevettek hogy az ezzel a humusszal kezelt novenyek 4x-5x gyorsabban nottek es hat nem csak ez volt az egyetlen jo tulajdonsaga. Ugyanennyiszer voltak erosebbek,egeszsegesebbek es az alkaloida tartalmuk is megnott (legendak szolnak JWH-val kezelt cannabisokrol). Persze azt mar meg sem emlitem hogy a kezelt novenyek elettartama is egyenes aranyban allt a kedvezo valtozasokkal. Vajon mit akarnak mondani ezek a novenyek?! Hogy megtalaltuk a szuper noveny vitamint vagy talan azt hogy talaltunk valami nagyon ertekeset valamit ami itt volt elottunk eddig is hasonlo formajaban es amit eddig is szerettunk es tiszteltunk?! Lehet a JWH egy super THC ami tobb mint amit eddig ismertunk? Vajon nem egy uj utat akarnak csak mutatni? Vajon miert kell ismet elforditott fejeket latnunk,miert fog a JWH is eltunni kis kutatolaborok vizsgalati anyagakent neha-neha megjelentetve rola hihetetlen tulajdonsagait bizonyito cikkeket es amik ertelem nelkul maradnak mar hiszen a tiltott szer az mar tiltott szer. Persze engedjunk teret az illegalis eloallitasnak es kereskedelemnek hagyjuk ismet hogy ujabb lehetoseget adunk azoknak akik tart karokkal fogadjak majd az ujabb penzeszsakot es akik minden lehetoseget ki fognak hasznalni hogy a JWH minel hamarabb felkeruljon a tiltott anyagok listajara.
Vajon kik is valojaban ezek az emberek?
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!