DAATH

A szerelem egyike a sorsot intéző nagy hatalmaknak, amelyek uralma a mennytől a pokolig terjed.

Carl Gustav Jung

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2008 / 2008



Beküldő:

Ogre


Szerkesztő:

Én+te+ö=gén



Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Peyote kaktusz


Felkerülés ideje:

2008. március 17.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.



Érdeklődés:

13824 letöltés
60 szavazat


Súlyozott pontszám:

4.32 pont


Szavazatok aránya:

73% kiváló
7% jó
3% átlagos
12% rossz
5% borzasztó



Értékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó




Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ogre:

A Tudás

Már közel 8 éve történt az eset, de még mindíg igen erősen él az emléke bennünk. Egy olyan drogról mesélnék, melyet nem kap meg az ember bármikor a dealertől,nekünk is külföldről hozták, és igen kalandos körülmények között jutott el hozzám. Az anyag a pejot termése, melyet bizonyos indián törzsek isten (istennő?)-ként tisztelnek. Lapos, kipaszírozott termésanyagként került a kezembe az aszalt szilva jellegű termés, melynek sárgás szürke színe volt. Az egész nem volt nagyobb egy 10 forintosnál, és vastagsága kb 1-2mm lehetett. A matériát 4-en próbáltuk ki, a Liszt Ferenc tértől nem messze, egy igazán csöndes, de mozgalmas (mozizós) helyen. Itt senki nem zaklatott, de elég sok esemény történt a trippekhez. Az anyagot 4 részre osztottuk, és komoly kétségeim támadtak, hogy egyáltalán egy ekkora adag elég lehet e belőle. Mindenesetre feltoltuk ínyhez, és kellemes beszélgetésbe kezdtünk. Az anyag hatása meglepően későn, fél óra múlva érződött először, amikoris az érzékszerveink kitisztultak,de nem volt "hallás,látás-flash" jellege a dolognak. Egyszerüen kb 3-4 kv hatásához tudnám hasonlítani,semmi több. Mondom is a havernak, hogy hát ez nem nagy durranás, meg hogy ennyi pénzért lényegesen több speedet tudtunk vna venni. Mindegy, a társaság jó volt, így sörrel próbáltuk kihozni a matéria maradéktalan hatását.

Kb 3/4 óra múlva hatalmas vidámság vett erőt rajtunk.Ez igazi eufólikus érzés, a világ urai voltunk. Mindenünk megvolt, jó társaság, jó közérzet, nem túl pörgős, nem kevesebb érzés. Valami olyasmi, mint amikor vki megtudja, hogy lotto 5-öse lett, de még nem vette át. Hihetetlen flash. Beszélgettünk, röhögcséltünk, jól éreztük magunkat. Ebből a vidám, és elégedett érzésből, egy fantáziálás segített át legkönnyebben a következő állomásra. Én pl. tiszta, vidám tudattal felidéztem a nemrég látott Ferrari F50-est, melyet a Váci úton láttam parkolni. Az autó az enyém volt.Itt mintegy természetesen beleültem az új szerzeménybe, és az Andrássy úton oda-vissza jópár kört megtettem vele. Az autó hangját, piros színét, a krómozott sebváltót, de a bőrülés varrását is tökéletesen láttam. Nem tudnék határvonalat húzni a valóság, és az emlék között. Ez tökéletes vizualizáció volt, melyet hiba és trippdefektek nélkül éltem meg. Innentől vadult be a dolog. A szer hatását ideig óráig (percek) csökkenteni lehet az anyag használatának felidézésével. De utánna akaratlanul is mp hosszúságú trippek kínoznak, és nem mondanám kellemetlennek, de olyan volt mint bomberban és bakancsban, felnyírt hajjal sörözgetsz egy roma lagzin. A tökéletes vizualizációk miatt nem éreztem magam biztonságban, de a trippek nem voltak rosszak.

Itt jött egy befordulós időszak, amikoris azt éreztem, mint kábítószer használó, vagy emberként még soha. Ez az időszak a használat kezdete után kb 3-4 órával történt. Itt megértettem a világ értelmét, egy lélek voltam a sok közül, a hatalmas körforgásban. Isten egy felsőbbrendű lényként figyelt minket, Krisztust nem láttam, de Istennel beszélgetésbe kezdtem. Nem is beszélgetés volt, hanem inkább gondolatátvitel. Eggyé váltam a világgal. És itt jött az a dolog, melyet a mai napig nem tud egyikőnk sem megmagyarázni, én kollektív tudatnak mondanám. Elkezdtünk négyen beszélgetni, de úgy, hogy a beszélgetés szakaszosan gondolatban történt. Jópár témát dobott fel más, mely az én eszembe jutott. Ő tudta, hogy én mire gondoltam, csak ő kezdett el róla beszélni, és ez persze fordítva is. A telefonom az adott állapotban nem éreztem biztonságban, és a barátom mellett pihent. Nem tőle féltettem, inkább az elsuhanó biciklisek felé lettem bizalmatlan. Ahogy ez átfutott az agyamon, a cimborám megfogta a telefont és átnyújtotta. Hihetetlen, semmihez sem hasonlítható érzés. Igény szerint kommunikációt kezdeményeztem a világ bármely lényével.Mindenre, mindenre megadták a választ.

Ezt azért írom le ilyen részletesen, mert az eset maradandó hatást nyomott mindannyiunkba. Én azóta nem füvezek, mert megértettem, hogy a motívációs készségemet tönkreteszi. Megmutatta az utóbbi 5 év értelmetlenségét a pejot. Rájöttem, hogy ugyanott tartok, semmi nem változik, és a fű rabol és öl. Ez az én életemre vonatkozik persze. Azóta sem szívok, közel 8 éve. Másik barátom szintén így gondolta, vele mai napig tartjuk a kapcsolatot. Kidobók lettünk, de ezt már ott, aznap este tudtuk, 8 évvel ezelőtt. A 3. srác rájött, hogy meleg. Ő felégette baráti kapcsolatait az adott esemény után, és a melegek között találta meg a számítását. Emellett sikeresnek mondanám, mert a belváros egyik legfelkapottam angyal-bárját vezeti. A 4. gyerek nem tudta feldolgozni a kollektív tudatot, és a többi, semmihez nem fogható eseményt. Ő azóta tolvaj, alkoholista, lepukkant emberke lett. Néha segítünk neki, de nem foghatjuk állandóan a kezét.

Nos visszatérve a helyszínre, a kollektív hallucinációk következtek. Szemben, egy igen exkluzív, régi építésű épület oldalában volt egy Liszt Ferenc szobor, könyvet tartva. Ez felkelt, nyújtózott, majd leszállt a magaslatról. Én hangosan annyit kérdeztem a többiektől, hogy látjátok?! -és odamutattam. Nem mondtam, hogy mit és hogy, de a srácok tudták, hogy miről beszélek. A szobor nyújtózott, majd elindult az Oktogon irányába. Hosszú kabátját a szellő verdeste hátul. Az eseményen jót röhögtünk, én elmentem vizelni. A cipzárt lehúzva kb 50 centis, hatalmas fallosz merevedett a lábam között. Visszamentem, leültem. Ekkor jött vissza Liszt Ferenc szobor az Oktogon térről, és egy Burger King-es zacskót szorongatott. Visszaűlt a helyére, és elkezdte enni a sült krumplit. Kb 5-6 óra telt el az anyag bevételétől, és a helyzet kezdett keményre váltani. A barátom, aki alkoholista volt, félrevonult hányni. Én segíteni próbáltam neki, de nem tudtam. A kezét a szájába dugva próbált magán könnyíteni. Én azt láttam, hogy a karja könyékig eltűnik a szájában, majd teljesen. Itt az ember elkezdett kifordulni. A belek, a máj, minden kintre került. Ezeket tökéletesen láttam, de tudtam, hogy hallucinálok.

Felhívtam egy mágust,aki már próbálta a szert, és mondtam neki, hogy szeretnénk lejönni az anyagról. Ő citromlevet javasolt., ez részben be is jött. Még 2 napig voltak kissebb nagyobb trippes élményeim,és ismétlem 8 év után, most is, bármikor elő tudom idézni a hatását. Úgy érzem, velem él a Mesca szelleme. Általában jó tanácsokat ad, segít, de nem mindíg jó indulatú. Imád magáról beszélni, ezt az írást is azért iratja velem, hogy kedvet kapva minél többen kipróbálják. Összességében tudom azt, amit tudni akartam, sikeres, megállapodott ember lettem. Befutott üzletkötő vagyok, saját kocsim, lakásom van, kislányom és feleségem. Ez nem alakult volna így ha nincs ez az élmény. A TAO-t hiszem és vallom 8 éve. Drogot alkalomszerűen fogyasztok. Speedet kv helyett nagyon ritkán, füvet egyáltalán nem, és nem is akarok. Havonta átlag 2500 ft-ot költök anyagra, ami szerintem igen kevés. Ja és a cigi... mióta rájöttem, hogy a cigi is csak a pénzt viszi, nem vagyok a rabja. Nem hiányzik egyáltalán, van hogy hetekig nem gyújtok rá, de bele-bele csúszom napi1-2 dobozos időszakokba is, ha sok a meló.

Összességében a "TUDÁS" óta kissé sivárabb lettem a környezetemnek, mert talán csalódtam picit. Többet vártam a világtól. Nem gondoltam, hogy az ember ilyen amilyen. Rengeteg barátom van, mert megtanultam együttélni a helyzettel, de hosszú távon inkább egyedül szeretek már lenni. Annak aki ki szeretné próbálni a történet ellenére a cuccerájt, kizárólag barátok, mondom barátok mellett ajánlom. Civilizációtól távol, valami eldugott relax helyen, esetleg sátorral. Nincsenek félelmeid a szer alatt, de mivel a világ ura vagy, vissza kell tartanod magad, hogy a legkissebb ellenszenv miatt is ne verj laposra egy titkolt ellenséget, egy kissebbséget, bárkit. A barátok barátok maradnak, és a kollektív tudat után vmi láthatatlan szövetség épült fel köztünk. Mindenki emlékszik arra az estére, és ugyanazt érezzük.

Később utánna olvasva a pejotnak, előfordul, hogy megmarja azt, aki nem ad neki kellő tiszteletet. ODa kell rá figyelni, olyan mint egy nő. A mai napig mindent, új és régi szereket kipróbáltam legalább egyszer, de ehez még véletlenül se tudok semmit se hasonlítani. Tudom, hogy másként néz ki, meg más hatásmechanizmusa van a közszájon forgó Mescának, akkor lehet, hogy ez vmi ritka cucc volt, mert Mexicoból hozta egy srác ténylegesen. A látnokzsálya hasonló hatással bír, én a 6. szint utáni szakaszra tenném ezt az anyagot úgy, hogy nem alszol el. Beszerzésben nem tudok segíteni, de tanácsokat, ötleteket, leírást szívesen adok.

ogrenegyvenháromkukacgémélpontkom

© Copyright 2008, 2008 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!